Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Antena 3, că este foarte posibil ca măsura de compensare a facturilor la energie să se prelungească.

Întrebat ce se va întâmpla cu facturile românilor după ce se termină perioada de compensare a prețurilor la energie electrică, Marcel Ciolacu a spus că este foarte posibil ca aceste măsuri să se prelungească.

„Mai mult ca sigur vă spun că cel puţin în zona de compensare la energie electrică, dacă nu am avut tăria să facem reglementarea prețurilor în energie, categoric că se vor prelungi”, a spus liderul PSD la emisiunea Subiectiv.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat joi seară, la Antena 3, care ar fi suma necesară unui cetăţean pentru un trai decent.

Potrivit liderului PSD, minim 3.000 de lei ar fi venitul necesar pentru un trai decent.

„Cred că o familie ar trebui să aibă un venit împreună peste 3.000 de lei (un salariu de 3.000 lei de persoană – n.red. ), în acest moment, minim. Ce este cel mai grav este că noi suntem penultimul stat la riscul de sărăcie”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, la Antena 3.

„Românii suferă din cauza scumpirii alimentelor, combustibilului, energiei și a inflației ridicate. Din acest motiv, de la intrarea la guvernare, PSD a promovat trei pachete de măsuri sociale și economice. Peste 12 milioane de români beneficiază de aceste măsuri, iar sute de mii de companii de scheme de sprijin pentru dezvoltare! Am reparat ce era urgent. Vreau să fiu cât se poate de clar și de direct: dacă PSD nu era la guvernare, aceste măsuri nu existau!”, a spus Marcel Ciolacu.

„Am decis să intrăm la guvernare acum șase luni pentru că situația țării devenise dramatică. Guvernările anterioare au lăsat România în mijlocul unor crize suprapuse. Dar, mai ales, au provocat o lipsă profundă de încredere. Nu mai era timp pentru experimentele politice care au ținut România captivă unui haos sanitar, economic și social. Era timpul ca PSD să își asume din nou responsabilitatea și să pună umărul la stabilizarea României în cea mai grea perioadă de după Revoluție”, a declarat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *