laura vicol
laura vicol

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, a declarat luni, 13 decembrie, că dacă procurorii au elemente prin care să o acuze pe Laura Vicol, președinte al Comisiei juridice din Camera Deputaților, de colaborare cu persoane controversate, el va vota pentru ridicarea imunităţii acesteia.

„Profesional, eu nu am ce să îi reproșez doamnei Laura Vicol. Va exista o decizie în cadrul grupului Partidului Social Democrat”, a afirmat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la Parlament.

Întrebat cum comentează informaţiile potrivit cărora Laura Vicol ar avea relații de subordonare față de anumiți interlopi, președintele PSD a replicat: „S-o aresteze! Dacă domnii procurori ştiu aceste elemente, părerea mea să o aresteze de îndată. Eu o să votez pentru ridicarea imunităţii”, a spus Marcel Ciolacu.

Numele avocatei Laura Vicol Ciorbă, noua șefă a Comisiei juridice din Camera Deputaților, apare în rechizitoriul în care au fost trimiși în judecată mai mulți interlopi, în frunte cu Marian Bejan și Robert Badea, polițistul care proteja „gruparea Bodyguarzilor”, a dezvăluit recent Radio Europa Liberă.

În aprilie 2020, pe când era avocată, Laura Vicol a fost audiată ca martor după ce a fost interceptată de DIICOT în timp ce vorbea cu Bejan, individ acuzat de proxenetism, șantaj, tentativă de omor și spălare de bani.

Avocatul se află într-o relație de subordonare chiar față de cel bănuit de clientul său, Alecu Marius Emil, ca aflându-se în spatele atacului (…) Din interceptările convorbirilor telefonice a rezultat faptul că inculpatul Bejan Cristian Marian a luat legătura cu numita Vicol Laura și are autoritate asupra acesteia”, arată procurorii în rechizitoriu.

G4Media.ro a dezvăluit că numele deputatei PSD Laura Vicol – șefa Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, comisie care va trebui să repare legile Justiției modificate pe vremea lui Liviu Dragnea – apare în dosarele fraților Ion și Vasile Balint, ziși Nuțu și Sile Cămătaru. Ea a fost avocata mai multor interlopi printre care Sile Cămătaru și Silviu Dudiță zis Fluturică, brațul armat al Cămătarilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *