marcel ciolacu

Marcel Ciolacu spune că PSD nu se va alia cu PNL și că nici nu va reface USL. Liderul PSD a exclus și posibilitatea susținerii din Parlament a unui guvern minoritar PNL – „Cum mă vedeți pe mine să stau cu Cîțu la masă?”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat cum se va poziţiona partidul său, dacă preşedintele Iohannis va propune refacerea USL, Marcel Ciolacu a răspuns:

„Nu merge! Cum mă vedeţi pe mine să stau cu Cîţu la masă? Au luat o hotărâre, PNL, că nu se aliază cu PSD. Păi, te-a întrebat cineva? Ţi-am zis eu că mă aliez cu tine? Ce alianţă, domnule? La alegeri!”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu  a reiterat că partidul pe care-l conduce nu va vota un guvern minoritar PNL.

„Este exclus să votăm un guvern minoritar PNL, indiferent de cine e trecut.Domnul Iohannis a dus ţara în această situaţie politică, dorindu-şi guvernul său, din aceşti pierzători de alegeri şi să-şi asume prerogativele constituţionale. Nu mai poate ieşi din acest impas decât cu alegeri anticipate (…) Veţi vedea că toată această ceartă între Barna, Cîţu, o să vedeţi peste 2-3 săptămâni ce se pupă, după ce trec congresele”, a mai spus Ciolacu.

„Categoric, se vor împăca. Cum să plece, domnule, de la ciolan, de acolo? Aţi văzut câine plecând de la măcelărie? O să spună că sunt responsabili, că e pandemia acută”, a declarat Marcel Ciolacu, la RTV.

Referitor la posibilitatea suspendării preşedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD spune că nu susţine, în acest moment, un astfel de demers, ţinând cont de contextul politic şi realităţile din România.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, ”congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deși infectările au explodat- este un afront uriaș la adresa românilor”.

„Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deși infectările au explodat- este un afront uriaș la adresa românilor. Guvernul Cîțu siluiește cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricții tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect și mai puțină încredere în guvernanți. Anul trecut, PSD a organizat Congres online în pandemie și a făcut eforturi uriașe să respecte toate prevederile legale”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Lasă un răspuns