marcel ciolacu produse romanesti 654779

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat miercuri seara că cere o ședință de urgență a coaliției după ce Rareș Bogdan a declarat, la „Interviurile live Digi24.ro” că PNL este nemulțumit de relația cu PSD și că „nu merge ca unul să fie șmecher și celălalt să deconteze costurile”.

Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni.

PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Rareș Bogdan: Nu merge că unul e șmecher și celălalt decontează costurile

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a criticat, la Interviurile Digi24.ro, partenerii de guvernare a liberalilor despre care a spus că trebuie să înțeleagă „să ne respecte”. Acesta este nemulțumit de atacurile lui Alexandru Rafila la președintele PNL Florin Cîțu. Rareș Bogdan spune că dacă ar fi existat o ședință de coaliție după acel moment, ar fi cerut remanierea ministrului Sănătății.

PSD trebuie să înțeleagă că dacă vrea să meargă înainte cu noi trebuie să ne respecte și trebuie să înțeleagă că nu putem decât umăr la umăr, nu încercând să puncteze în spațiul public cine e mai șmecher. Nu merge că unul e șmecher și celălalt decontează costurile. M-a deranjat și poziția lor pe criza energetică. Problemele sunt ale românilor, aici nu poate să câștige PNL sau PSD, trebuie să câștige românii. Ce trebuie să înțeleagă PSD, le-am spus-o și direct, este că în această construcție pe care am făcut-o fără să ne iubim, dar din interes național pentru această țară (…) nu există câștigători și învinși. Putem fi doar împreună câștigători sau învinși pentru că altfel veți vedea retorica AUR care câștigă din influență și cum partidele mainstream, PNL și PSD pot pierde major”, a declarat prim-vicepreședintele PNL”, a spus Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *