Marcel Ciolacu este sigur că PSD câștigă alegerile parlamentare: „Așa ar fi ideal pentru o democrație”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este convins că social-democrații vor câștiga alegerile parlamentare din România, care au loc duminică, 6 decembrie.

Într-un interviu acordat Știrilor PRO TV, liderul PSD a declarat că speră ca prezența la vot să fie cât mai mare, ”ca să avem un Parlament cât se poate de legitim”.

„Eu sper să fie o prezență cât mai mare, să avem un Parlament cât se poate de legitim. Să depășim 50 %. (…) Așa ar fi ideal pentru o democrație, să avem o prezență de peste 50 %, să avem un Parlament legitim și niște forțe politice legitime”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu este sigur că PSD câștigă alegerile parlamentare

Președintele PSD nu a vrut să estimeze rezultatul pe care-l va obține partidul său, pentru că social-democrații au renunțat să mai studieze sondajele.

„În ultimele săptămâni am exclus și am luat o hotărâre împreună cu colegii mei să nu mai facem niciun sondaj. Cred că sondajul cel mai bun pentru Partidul Social Democrat și pentru simpatizanți sau membri de partid este cât de des iese președintele Iohannis să susțină PNL-ul. Totdeauna, când iese să susțină PNL-ul, după o gafă a Guvernului, ne arată că iarăși PNL-ul a scăzut în sondaje și lucrul acesta ne motivează.” – a declarat Ciolacu pentru Știrile Pro TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *