Marcel Ciolacu este suspect de COVID după ce a luat contact trei membri
Actualitate

Marcel Ciolacu, suspect de COVID. S-a izolat de urgență, plecând de la sediul PSD

Marcel Ciolacu este suspect de COVID după ce a luat contact cu trei membri ai PSD, confirmați cu infecția cu virusul. În aceeași situație este și secretarul general al partidului, Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au plecat miercuri dimineață din ședința PSD, după ce au aflat vestea. Au precizat că se duc să-și facă testul iar până la aflarea rezultatelor, se vor izola.

„Ne ducem să ne facem testul, după ce vine rezultatul, vorbim”, a precizat Ciolacu, în timp ce pleca, împreună cu Paul Stănescu, de la sediul central al PSD.

Trei lideri ai Organizaţiei Sălaj a PSD au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceştia s-au întâlnit vinerea trecută, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu este suspect de coronavirus, Gabriela Firea s-a întâlnit cu Ciolacu

În prejma lui Ciolacu s-a aflat recent și primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea. Ea nu se teme că s-ar fi putut infecta pentru că a purtat permanent mască.

„Am înţeles că preşedintele şi secretarul general (Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu – n.r.) şi-au făcut deja testul COVID-19. Eu am purtat la toate şedinţele mască, aşa cum port de fiecare dată, sunt obişnuită de la primărie pentru că am fost în această perioadă foarte mult prin spitale, prin cămine de bătrâni, în depozite, pentru a asigura materiale de protecţie şi sanitare pentru spitale” a declarat Gabriela Firea.

Firea a precizat că nu fumează ca să-și dea masca jos.

„Am purtat permanent mască şi am stat şi la foarte mare distanţă de ei, nu sufletească, deci am stat în toate sălile de şedinţă la peste trei metri şi cu mască regulamentar peste nas. Nici nu fumez ca să îmi dau masca jos”, a spus Firea, la sediul central al PSD.

Related posts

Gabriela Firea spune că PSD vrea alianță cu Pro România și ALDE, dar sunt „colegi” care lucrează împotriva partidului

După demisia lui Victor Costache a urmat demiterea secretarului general Georgeta Bumbac. Explicațiile premierului Orban

Constantinescu Gabriel

Vosganian acuză Ministerul Sănătății în cazul contractelor UNIFARM

Alina Angelescu

Guvernul le cere românilor să nu mai plece în concediu în străinătate. Care sunt riscurile

Constantinescu Gabriel

Spitalele vor prelua mai mulți bolnavi după data de 15 mai, dar vor fi reguli suplimentare, spune Raed Arafat

Efectele aglomerației din weekend se vor vedea peste două săptămâni, spune medicul Virgil Musta

Constantinescu Gabriel

3 comments

Marcel Ciolacu coronavirus. A primit joi rezultatul testului 1 octombrie 2020 at 18:07

[…] Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au plecat de urgență miercuri dimineață din ședința PSD, după ce au aflat că sunt suspecți de infectarea cu coronavirus. Liderii PSD precizat că se duc să-și facă testul iar până la aflarea rezultatelor, se vor izola. […]

Reply
Marcel Ciolacu reacționează la declarațiile lui Klaus Iohannis: „Ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul!” - Lumea Politică 14 octombrie 2020 at 14:07

[…] PSD, Marcel Ciolacu, susține că „fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ține loc de măsuri concrete. Nu poți să stai doar cu ochii pe data alegerilor și să privești de la Palatul Cotroceni cum […]

Reply
Marcel Ciolacu s-a testat pentru a doua oară de COVID-19, și e negativ 15 octombrie 2020 at 6:13

[…] Marcel Ciolacu s-a testat  și atunci, după ce au stat în izolare 24 de ore, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au aflat că nu sunt purtători ai coronavirusului. […]

Reply

Leave a Comment