Marcel Ciolacu este suspect de COVID după ce a luat contact trei membri
Marcel Ciolacu este suspect de COVID după ce a luat contact trei membri

Marcel Ciolacu este suspect de COVID după ce a luat contact cu trei membri ai PSD, confirmați cu infecția cu virusul. În aceeași situație este și secretarul general al partidului, Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au plecat miercuri dimineață din ședința PSD, după ce au aflat vestea. Au precizat că se duc să-și facă testul iar până la aflarea rezultatelor, se vor izola.

„Ne ducem să ne facem testul, după ce vine rezultatul, vorbim”, a precizat Ciolacu, în timp ce pleca, împreună cu Paul Stănescu, de la sediul central al PSD.

Trei lideri ai Organizaţiei Sălaj a PSD au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceştia s-au întâlnit vinerea trecută, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu este suspect de coronavirus, Gabriela Firea s-a întâlnit cu Ciolacu

În prejma lui Ciolacu s-a aflat recent și primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea. Ea nu se teme că s-ar fi putut infecta pentru că a purtat permanent mască.

„Am înţeles că preşedintele şi secretarul general (Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu – n.r.) şi-au făcut deja testul COVID-19. Eu am purtat la toate şedinţele mască, aşa cum port de fiecare dată, sunt obişnuită de la primărie pentru că am fost în această perioadă foarte mult prin spitale, prin cămine de bătrâni, în depozite, pentru a asigura materiale de protecţie şi sanitare pentru spitale” a declarat Gabriela Firea.

Firea a precizat că nu fumează ca să-și dea masca jos.

„Am purtat permanent mască şi am stat şi la foarte mare distanţă de ei, nu sufletească, deci am stat în toate sălile de şedinţă la peste trei metri şi cu mască regulamentar peste nas. Nici nu fumez ca să îmi dau masca jos”, a spus Firea, la sediul central al PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *