marcel ciolacu
marcel ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat miercuri la RTV că ”PNRR se va rediscuta pentru că s-au pierdut 2 miliarde de euro”. El a făcut referire la anunțul ministrului Dan Vîlceanu, care a spus că suma primită de România de la UE scade cu circa 2 miliarde de euro pentru că performanța economică a țării noastre a fost mai bună decât se anticipa.

Marcel Ciolacu a mai susținut că în PNRR ”sunt proiecte în care consultanța e 20 de milioane euro și proiectul 10 milioane euro”, fără să dea însă vreun exemplu în acest sens.

Președintele PSD a reluat tema renegocierii PNRR pentru creșterea procentului din PIB alocat pensiilor.

„Pot să vă invit la mine la birou să facem o emisiune, să vedeţi cam cum e….(…) La Camera Deputaţilor e frig în toată clădirea, este un aer condiţionat, clădirea e destul de mare. Vin 30% din ceea ce ar trebui să funcţioneze. E primul an când se întâmplă aşa ceva”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România TV.

Legat de problemele de termoficare din București, liderul PSD spune că această problemă nu se poate rezolva fără investiții.

„Ce soluţii să găsească Rafila, să discute cu Nicuşor care nu dă termia de la…. Şi se plânge că nu are bani de termie. Vă duc la municipiul Buzău, au reuşit oamenii, s-au gospodărit şi au reuşit. La Buzău e gigacaloria 400 şi nu ştiu cât de lei, la Bucureşti e 130 de lei. Să se hotărască ce vor, să vadă unde e dezechilibrul. În Bucureşti nu poţi fără investiţii. De ce nu le-au gândit, de ce nu au venit?”, a mai spus Marcel Ciolacu.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *