Image default
Actualitate

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Klaus Iohannis: „Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos”

Președintele PSD Marcel Ciolacu l-a catalogat pe președintele Klaus Iohannis drept “un politruc care înjură non-stop”, după ce șeful statului a rostit un discurs de campanie electorală, anti-PSD, cu mai puțin de două săptămâni până la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos, încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al partidului său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Klaus Iohannis

„Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!”, a mai transmis liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis, președintele României, a precizat că România a intrat complet nepregitită în criza sanitară, afirmând că PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

România a intrat complet nepregătită în criza sanitară, a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis.

„Să nu uităm niciun moment că, la trei decenii de la Revoluţia din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent. Partidul Social Democrat este principalul vinovat pentru acest dezastru şi acest lucru trebuie afirmat clar şi răspicat. Am datoria faţă de toţi românii, indiferent de opţiunile lor politice, să spun lucrurilor pe nume, pentru că miza este una uriaşă – destinul României de mâine”, a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: PSD este principalul vinovat

Klaus Iohannis a susţinut că România a fost „puternic afectată ani la rând de corupţia şi incompetenţa guvernelor PSD care au blocat dezvoltarea, nu au investit în infrastructură şi au direcţionat fondurile publice în infrastructura de partid”.

„Nu a fost deloc uşor, dar chiar şi cu un Guvern PNL minoritar, atacat din toate părţile şi fără susţinere parlamentară, multe lucruri s-au schimbat în bine”, a menţionat Iohannis.

Related posts

Derapaj al lui Aurelian Bădulescu, după ce a postat o fotografie cu Klaus Iohannis în postura lui Hitler. PNL cere excluderea lui Bădulescu din PSD!

Andrada Ionescu

EXCLUSIV. Dosar nou pentru Olguța Vasilescu!

Mircea Azar

Marcel Ciolacu va sesiza Curtea Constituțională ca să blocheze alegerile anticipate

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment