Marcel Ciolacu: Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm

Marcel Ciolacu afirmă că preşedintele Klaus Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm şi “rămâne doar preşedintele PNL”.

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm. Un preşedinte de ţară ar fi dat românilor un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne şi acum doar preşedintele PNL, care se luptă cu Opoziţia şi cetăţenii, găsiţi vinovaţi pentru creşterea infectărilor. Deşi haosul sanitar a cuprins deja Capitala şi Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine şi camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toţi traseiştii, impostorii şi interlopii din PNL. Cu ce preţ însă?”, a susţinut Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook, după declarațiile președintelui Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, că “a fost foarte uşor de prevăzut că Bucureştiul va intra în scenariul 3″ – stabilit după depăşirea incidenţei de infectare de 3 la mia de locuitori cu SARS-CoV, în două săptămâni – iar, în acest context, autorităţile locale aveau obligaţia de a explica populaţiei eventualele restricţii ce s-ar fi impus.

„A fost foarte uşor de prevăzut că Bucureştiul va intra în scenariul 3. Sigur, nu a fost uşor de prevăzut şi nici nu s-a aşteptat nimeni să spună dacă se întâmplă sâmbătă sau duminică sau luni sau marţi. Deci în detaliu, sigur, trebuie aşteptat calculul”, a afirmat şeful statului, în cadrul unei conferinţe de presă.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul