Klaus Iohannis anunță: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii şi vor avea loc pe 6 decembrie
Actualitate

Klaus Iohannis anunță: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii şi vor avea loc pe 6 decembrie

Klaus Iohannis anunță că alegerile parlamentare vor avea loc la data stabilită de lege – 6 decembrie.

„Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii şi vor avea loc pe 6 decembrie iar în ce priveşte gestionarea pandemiei, Parlamentul a aprobat o lege specială, Legea 55, care prevede întreg catalogul de măsuri care pot fi luate şi Guvernul, împreună cu autorităţile locale, gestionează acest proces”, a afirmat şeful statului în cadrul unei conferinţe de presă, răspunzând întrebării unui jurnalist.

Klaus Iohannis anunță. Săptămâna trecută, șeful statului declara că, potrivit experților, nu ar fi mai bine dacă alegerile se organizează în martie 2021, decât dacă se organizează în decembrie, la data stabilită: „Am întrebat pe mai mulți – experți, medici, specialiști. Nici unul nu a reușit să îmi spună cu mâna pe inimă că în martie va fi mai bine decât în decembrie”, spunea președintele, în conferința de presă din 13 octombrie.

„A fost foarte uşor de prevăzut că Bucureştiul va intra în scenariul 3. Sigur, nu a fost uşor de prevăzut şi nici nu s-a aşteptat nimeni să spună dacă se întâmplă sâmbătă sau duminică sau luni sau marţi. Deci în detaliu, sigur, trebuie aşteptat calculul”, a afirmat şeful statului, în cadrul unei conferinţe de presă.

Marcel Ciolacu afirmă că preşedintele Klaus Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm şi „rămâne doar preşedintele PNL”.

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm. Un preşedinte de ţară ar fi dat românilor un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne şi acum doar preşedintele PNL, care se luptă cu Opoziţia şi cetăţenii, găsiţi vinovaţi pentru creşterea infectărilor. Deşi haosul sanitar a cuprins deja Capitala şi Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine şi camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toţi traseiştii, impostorii şi interlopii din PNL. Cu ce preţ însă?”, a susţinut Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook, după declarațiile președintelui Iohannis.

Related posts

PSD atacă programul de guvernare propus de Ludovic Orban cu metode populiste

Constantinescu Gabriel

EXCLUSIV. Dosar nou pentru Olguța Vasilescu!

Mircea Azar

Ludovic Orban: Nu e niciun risc ca PSD să dețină șefia Senatului sau a Camerei. Coaliția le va deține pe ambele, așa e normal

Andrada Ionescu

Răzvan Cristian Zaharia

Mircea Azar

Marcel Ciolacu: PSD va câștiga alegerile parlamentare și va propune un premier

Andrada Ionescu

Valeriu Nicolae Suhan

Andrada Ionescu

Leave a Comment