Marcel Ciolacu: Iohannis și lacheii PNL n-au reguli. Congresul PNL a fost un focar de infecție sanitară și morală
Marcel Ciolacu: Iohannis și lacheii PNL n-au reguli. Congresul PNL a fost un focar de infecție sanitară și morală

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe președintele Klaus Iohannis și pe liberali că nu au respectat nicio regulă pentru organizarea congresului PNL, care a fost un „focar de infecție” sanitară și morală. „E timpul ca ei să plece acasă”, cere liderul social-democrat.

„Pentru Iohannis și slugile PNL – tu nu contezi! Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala! Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Tu te chinui! Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că tu nu contezi! Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!”, a spus Marcel Ciolacu.

„Congresul PNL a fost un focar de infecție! Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București. Un “Festival al Sfidării Naționale”, după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri. Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că tu nu contezi! Ajunge!”, a mai spus Marcel Ciolacu.

„Românii urăsc nedreptatea! Detestă aroganța! Și nu suferă să fie luați de proști! E timpul să punem stop! E timpul ca tu să contezi! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!! E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui! Noi suntem 20 de milioane, ei doar o mână de ticăloși care au capturat statul! Tu contezi!”, a scris Marcel Ciolacu marți, într-un mesaj pe Facebook.

​PNL a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a pandemiei la Congresul care a avut loc sâmbătă la Romexpo. Anunțul a fost făcut de șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, în şedinţa de marţi a Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor.

Leave a comment

Lasă un răspuns