Marcel Ciolacu nu va candida la Președinție. Mai mult ca sigur a luat această decizie și nu există posibilitatea de a se răzgândi decât în proporție de 0,1%, a spus el.

Liderul PSD a declarat că în proporție de 99,9% nu va candida la președinția României. Despre o posibilă susținere a lui Mircea Geoană pentru această funcție, el a spus că „e foarte greu să accept pe cineva care a plecat din PSD”, dar „nu eu decid” a declarat Marcel Ciolacu miercuri seară, într-o emisiune B1TV.

Eu n-aș accepta în acest moment să candidez. Prima provocare pe care o am e cea de premier, apoi vedem”, a spus Ciolacu în emisiunea lui Robert Turcescu.

99,9% nu cred că voi candida la funcția de președinte. PSD a luat anumite decizii greșite, că dacă nu le-ar fi luat, ar fi câștgat. Deciziile nu au fost cele așteptate”, a continuat acesta.

Întrebat cum vede o posibilă susținere de către PSD a lui Mircea Geoană, Marcel Ciolacu a răspuns: „E un potențial candidat. E foarte greu să accept pe cineva care a plecat din PSD și și-a creat un partid, dar nu exclud acest lucru și nu eu decid. Până acum decidea o mână mică de oameni, lideri ai aprtidului. Acum decide teritoriul, fiecare primar, viceprimar. Vom vedea”.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *