marcel ciolacu
marcel ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat ironic cu privire la ajutorul financiar cerut de la Guvern de primarul Capitalei, Nicușor Dan. Pe capul bucureștenilor a picat o „năpastă” pentru că îl au primar pe Nicușor Dan, a spus el.

El a fost întrebat în legătură cu solicitarea făcută de Nicușor Dan la Guvern pentru un ajutor de 650 de milioane de lei de la Guvern pentru Termoenergetica, în condițiile în care compania de termoficare riscă să intre în insolvență don cauza datoriilor.

„Nefiind membru al Guvernului, nu am fost întrebat de prim-ministru de această speță. Eu știu că primarul general a rezolvat toate problemele. Eu îi urez succes în continuare. Îmi pare rău de bucureșteni, a picat așa o năpastă pe capul lor să îl aibă pe Nicușor Dan primar”, a spus Ciolacu Când reporterii i-au amintit că și Gabriela Firea, fostul primar PSD, a cerut de asemenea ajutor de la guvern pentru același lucru, Ciolacu a spus: „Același răspuns”. „Nu știu excedentul Primăriei Capitalei. Știu excedentul de la sectorul 1, un excedent extraordinar. Să-l împrumute doamna Clotilde”, a spus Ciolacu, referindu-se la primarul sectorului 1, Clotilde Armand.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *