Marcel Ciolacu: „Propagandă mincinoasă, asta face Iohannis! Plafonați cazurile pentru că nu testați”

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că face propagandă mincinoasă şi că plafonarea cazurilor este dată de faptul că nu există testări suficiente. Liderul social-demicratilor spune ă cifrele sunt ajustate din pix, iar şeful statului continuă „să repete ca o flaşnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun şi mai deştept de pe planetă”.

Marcel Ciolacu îl acuză pe președinte de propagandă

„Propagandă mincinoasă! Asta face Iohannis! Plafonaţi cazurile… pentru că nu testaţi! Ajustaţi cifrele din pix! Chiar credeţi că românii nu au înţeles ce faceţi?! V-au spus-o verde în faţă specialiştii, statisticienii, toţi cei de bună credinţă! Doar Iohannis continuă să repete ca o flaşnetă electorală că Guvernul Său e cel mai bun şi mai deştept de pe planetă”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

Marcel Ciolacu atacă Guvernul

„Dar să-l scuturaţi de guler pe Orban şi să-l întrebaţi de ce nu s-a atins niciodată capacitatea de 50.000 de teste zilnice cu care se tot laudă, nu puteţi, domnule Iohannis? Sau să-l întrebaţi de ce românii continuă să se testeze la privat, pe banii lor, pentru că Orban nu e în stare să facă anchetele epidemiologice aşa cum trebuie?! Degeaba îl acoperiţi! Românii ştiu deja ce faceţi! Alegeri şi apoi – când toată mizeria va ieşi la suprafaţă – închidere. Totală! Eu însă cred că nu vă vor lăsa…”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis a declarat vineri, la Cotroceni, că setul de măsuri instituit până acum de Guvern în luna octombrie îşi arată efectele şi vedem „o plafonare vizibilă a numărului de infectări noi.”

„Câteva observaţii legate de starea de alertă, vă amintiţi că la mijlocul lui octombrie Guvernul prelungise starea de alertă şi instituise un set de măsuri. Iată că avem un impact al acelui set de măsuri, repet, măsurile din octombrie. Avem, cam de două săptămâni şi ceva încoace, o plafonare vizibilă la numărul de infectări noi. Asta este o veste bună şi ne arată că măsurile au efect. Pe de altă parte, vedem foarte clar că trebuie să avem răbdare şi trebuie să respectăm aceste măsuri. Acest efect de plafonare a apărut în urma setului din octombrie, nu în urma setului de acum, de luni”, a afirmat şeful statului.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul