Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a reacționat pe Twitter după ce Moldova și Ucraina au primit statutul de state candidate la aderarea la UE. Președintele Camerei Deputaților spune că „România le va fi alături în parcursul european, deoarece stabilitatea și dezvoltarea întregii regiuni depind de eforturile noastre comune”.

„Decizie istorică pentru Republica Moldova și Ucraina. Consiliul European a aprobat statutul de țări candidate pentru aderarea la UE! Romania le va fi alături în parcursul european, deoarece stabilitatea și dezvoltarea întregii regiuni depind de eforturile noastre comune”, a scris președintele PSD pe Twitter.

Moldova și Ucraina au primit statutul de țări candidate la aderarea la UE

Ucraina și Republica Moldova au primit statutul de țări candidate la aderarea la UE. Decizia „istorică” a fost luată în unanimitate joi seara de liderii UE, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi seara că prin acordarea statutului de candidat pentru Ucraina și Republica Moldova s-a schimbat paradigma lărgirii UE, iar politica de extindere a primit un nou implus, calificând decizia liderilor UE drept „un mare pas” și un demers istoric.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *