Marcel Ciolacu s-a gândit deja la un premier în locul lui Orban
Actualitate

Marcel Ciolacu are deja un nou premier în locul lui Ludovic Orban. Trebuie să treacă mai întâi moțiunea de cenzură

Marcel Ciolacu s-a gândit deja la un premier cu care să-l înlocuiască pe Ludovic Orban dacă Guvernul va pica prin moțiunea de cenzură. Aceasta va fi depusă în a doua parte a lunii august, după anunțul social-democraților, care critică măsurile anti-COVID ale guvernului Orban.

Marcel Ciolacu s-a gândit la un nou premier. După Ciolacu, noul premier depus de PSD va fi un specialist recunoscut de toată lumea.

„Asta e treaba Opoziţiei, să depună moţiuni de cenzură. Când PNL depunea moţiuni de cenzură, noi veneam să spunem ‘Domnule nu aveţi voie să depuneţi moţiuni de cenzură’? (…) Nu mai sunt credibili. Aici este marea problemă a acestui Guvern. Acest Guvern trebuie să plece şi să fie înlocuiţi de nişte specialişti care să gestioneze această pandemie şi criza economică. Nu mai au credibilitate. Noi suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier. O să discutăm şi cu celelalte forţe aflate în Opoziţie, ca şi PSD, din Parlament să venim cu o singură propunere, un specialist recunoscut de către toată lumea. Avem această propunere. E şi normal dacă dărâmăm un Guvern să venim cu o propunere. O să mergem şi cu o propunere de proiect economic pe termen scurt până la alegeri„, a declarat Ciolacu, la România TV, potrivit PsNews.

Liderul PSD a subliniat că PSD are dreptul să facă doar propuneri, la fel ca orice alt partid, întrucât atributul de desemnare a premierului este al preşedintelui, conform Constituţiei. „Eu respect Constituţia. Preşedintele numeşte de la cine doreşte” a adăugat președintele interimar al PSD.

Related posts

Nu se pot majora alocațiile din august pentru că nu sunt bani prevăzuți pentru asta. Guvernul va contesta legea PSD

Marcel Ciolacu, sfidat chiar din interiorul PSD. Liderul organizației locale care i-a declarat război pe față

Constantinescu Gabriel

PSD nu va vota cabinetul Orban II. Ce strategie aplică la investitură

Constantinescu Gabriel

Ludovic Orban a răbufnit la adresa aleșilor PSD: „Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea”

Constantinescu Gabriel

Victor Ponta are câteva întrebări pentru guvern

Alina Angelescu

Aeroportul Internațional Brașov va fi legătura Europei cu Moldova. Explicațiile premierului Orban

Leave a Comment