Image default
Actualitate

Marcel Ciolacu are deja un nou premier în locul lui Ludovic Orban. Trebuie să treacă mai întâi moțiunea de cenzură

Marcel Ciolacu s-a gândit deja la un premier cu care să-l înlocuiască pe Ludovic Orban dacă Guvernul va pica prin moțiunea de cenzură. Aceasta va fi depusă în a doua parte a lunii august, după anunțul social-democraților, care critică măsurile anti-COVID ale guvernului Orban.

Marcel Ciolacu s-a gândit la un nou premier. După Ciolacu, noul premier depus de PSD va fi un specialist recunoscut de toată lumea.

„Asta e treaba Opoziţiei, să depună moţiuni de cenzură. Când PNL depunea moţiuni de cenzură, noi veneam să spunem ‘Domnule nu aveţi voie să depuneţi moţiuni de cenzură’? (…) Nu mai sunt credibili. Aici este marea problemă a acestui Guvern. Acest Guvern trebuie să plece şi să fie înlocuiţi de nişte specialişti care să gestioneze această pandemie şi criza economică. Nu mai au credibilitate. Noi suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier. O să discutăm şi cu celelalte forţe aflate în Opoziţie, ca şi PSD, din Parlament să venim cu o singură propunere, un specialist recunoscut de către toată lumea. Avem această propunere. E şi normal dacă dărâmăm un Guvern să venim cu o propunere. O să mergem şi cu o propunere de proiect economic pe termen scurt până la alegeri„, a declarat Ciolacu, la România TV, potrivit PsNews.

Liderul PSD a subliniat că PSD are dreptul să facă doar propuneri, la fel ca orice alt partid, întrucât atributul de desemnare a premierului este al preşedintelui, conform Constituţiei. „Eu respect Constituţia. Preşedintele numeşte de la cine doreşte” a adăugat președintele interimar al PSD.

Related posts

Marcel Ciolacu, încrezător în moțiunea de cenzură. „Matematic, va trece, mai are nevoie doar de 6-7 voturi”

Constantinescu Gabriel

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici, verificat de judecători la avere. Ar fi dobândit ilicit 1,2 milioane de lei

Constantinescu Gabriel

Lucian Romașcanu: Bugetul pe 2021 este „antieconomic, antisocial, ilegal, ilegitim și antinațional”

Constantinescu Gabriel

1 comment

Moțiunea de cenzură va trece cu peste 250 de voturi spune Ciolacu 13 august 2020 at 9:42

[…] „Moţiunea de cenzură va trece. Este alb şi negru, nu mai este gri. Dacă aţi fi fost în Parlament astăzi, toţi liderii politici, inclusiv PMP-ul, liderul PMP-ului, care e la guvernare cu PNL, a zis că se vede de pe Marte cât de prost este gestionată pandemia. Moţiunea va trece cu peste 250 de voturi”, a spus Marcel Ciolacu. […]

Reply

Leave a Comment