Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, după ce Cîțu a spus că 1% dintre români au salarii de peste 3.000 de euro: Pe restul de 99% Cîțu nu îi vede

Marcel Ciolacu a reacționat după ce Florin Cîțu a afirmat, marți, că România nu mai este o țară a celor cu salarii mici și că sunt tot mai multe venituri mari, nete, în euro.

„Ieri am văzut cifre interesante, cum mai mult de 1% dintre angajații din România au un salariu mai mare de 3.000 euro net și cum crește ponderea celor care au peste 1.000 de euro net” a spus Cîțu. „România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîțu nu îi vede!”, a comentat Marcel Ciolacu. Președintele PSD a mai spus despre premier că „trăiește într-o lume paralelă”.

E evident că Cîțu trăiește într-o lume paralelă față de restul românilor, dar a spus un mare adevăr: guvernează pentru 1% dintre români. Cred că îl contrazice și pe Isărescu, avem cea mai mare inflație, peste 5 la sută, la curent au crescut prețurile, benzina e 6 lei, 32 la sută dintre români trăiesc la limita sărăciei, 90 la sută dintre angajați au sub 1000 de euro. 2 milioane de pensionari au pensie sub 1000 de RON”, a spus Marcel Ciolacu.

„1,6 milioane dintre români au salariu minim, o treime dintre angajați din zona privată trăiesc cu salariul minim, un salariu de protecție socială, iar alocațiile nu au fost dublate. Asta este România reală, nu România domnului Cîțu, care nu știe cât costă o pâine. INS e în subordinea lui Cîțu”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Marcel Ciolacu: „S-a scumpit pâinea cu 18 la sută. Domnul Cîțu nu știe! Dansul nu consumă pâine”

Rugat să comenteze declarația premierului care a spus că nu știe cât costă o franzelă pentru că nu mănâncă pâine, președintele PSD a spus: „S-a scumpit cu 18 la sută! Domnul Cîțu nu știe! Dânsul nu consumă pâine. E clar, trăiește într-o lume paralelă, urgența Guvernului este să-și ocupe funcțiile din partide. Noi asistăm la un an de guvernare ratat din incompetență, din lipsă de profesionalism clar în plină pandemie. O să vedeți ce o să pățim cu valul patru din lipsa vaccinării”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul