Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, o acuză pe senatoarea Diana Șoșoacă de legături cu Rusia, iar aceasta amenință cu judecata.

Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, a stârnit controverse prin declarațiile sale referitoare la senatoarea română Diana Șoșoacă. Vorbind despre partidele extremiste din Europa și opoziția față de regimul lui Vladimir Putin, Schulz a afirmat că Șoșoacă „este finanțată de ruși” și „nu știe pe ce lume trăiește”, comparând-o cu președintele partidului de extremă dreapta AfD din Germania, transmite PsNews.

În replică, Diana Șoșoacă a amenințat că îl va da în judecată pe Martin Schulz dacă acesta nu își va dovedi afirmațiile. Contactată de DigiFM, senatoarea a declarat: „Dacă nu poate dovedi ceea ce m-a acuzat pe mine – că aș fi finanțată de Rusia -, atunci ne vom vedea în instanță. Îl anunț pe domnul Schulz că are 24 de ore să dovedească afirmațiile sale, dacă nu, îi voi formula plângere penală și-l voi acționa în judecată”. Ea l-a acuzat pe fostul președinte al Parlamentului European că este un „nazisto-fascist” care „trăiește într-un lux extrem”.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *