Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a încheiat orice dialog și ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a spus că a transmis tot ce avea de transmis lui Piedone și că îi urează „sănătate” de acum încolo.

Eu am terminat. Ce am avut de spus și de transmis d-lui Cristian Popescu Piedone am încheiat. Îi urez, din acest moment, sănătate. (…) Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ceea ce avem de construit pentru București, să nu încercăm să rămânem blocați în visele personale””, a afirmat Ciolacu, potrivit B1TV.

La lansarea candidaturii Gabrielei Firea, premierul a menționat că locul lui Cristian Popescu Piedone în echipă nu poate fi decât ca primar la Sectorul 5. Ciolacu a precizat că nu a cerut negocieri cu Piedone și nici nu și-a permis să o facă, ci a transmis un mesaj împreună cu Gabriela Firea și ceilalți colegi primari de sector sau candidați, pentru a vedea ce este mai important pentru bucureșteni, și nu pentru ei ca oameni politici.

Nu am cerut acest lucru (negocieri cu Cristian Popescu Piedone – n.r.) și nici nu îmi permit să o fac. Eu am transmis un mesaj, împreună cu Gabriela Firea și cu toți colegii mei, primari de sector sau candidați pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureșteni și mai puțin important pentru noi, ca oameni politici sau persoane fizice.

Cred că în această echipă este locul și dlui Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru București. (…) Locul dlui Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca și primar, în continuare, la Sectorul 5„, a declarat Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *