Mesajul lui Florin Cîțu de 1 decembrie. PNL transformă România
Mesajul lui Florin Cîțu de 1 decembrie. PNL transformă România

Mesajul lui Florin Cîțu de 1 decembrie. Florin Cîțu spune că Partidul Național Liberal transformă România într-o țară modernă, iar eroii din zilele noastre sunt medicii, a afirmat președintele PNL în mesajul de Ziua Națională a României.

Mesajul lui Florin Cîțu de 1 decembrie. Fostul premier a scris pe Facebook urările sale adresate tuturor românilor de Ziua Națională. „La 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moștenirea și libertatea noastră. În urmă cu 103 ani, la Alba Iulia, părinții fondatori ai României Mari ne-au lăsat cea mai importantă misiune: să ducem mai departe România unită.

Azi, eroii noștri sunt medicii, antreprenorii, liderii care revoluționează și gestionează companii, dar mai ales fiecare român care muncește zilnic în țară și peste hotare”, a spus șeful PNL.

(…)

„Partidul Național Liberal transformă România într-o ţară modernă și prosperă. Am convingerea că acest lucru se va realiza doar prin aplicarea principiilor liberale: reforme, investiții și susținerea prin orice mijloace a capitalului privat și a inovației. Doar așa vom ajunge să avem o Românie puternică, țara pe care și-au dorit-o înaintașii noștri la 1918.

Onorăm istoria și eroii de azi. Dar, cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că există o singură Românie! O Românie unită sub valori și principii democratice.

La mulți ani, România! La mulți ani, români”, a mai scris Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *