Mihai Chirică nu e dorit în PNL. Ce scrie pe bannerul uriaș pus în fața organizației Iași
Actualitate

Mihai Chirică nu e dorit în PNL. Ce scrie pe bannerul uriaș pus în fața organizației Iași

Mihai Chirică nu e dorit în PNL. La organizația Iași a liberalilor a fost desfășurat un banner uriaș, chiar în fașa intrării, pe care scrie ”Chirica, nu ești binevenit în PNL” . În interiorul organizației PNL Iași există multe nemulțumiri față de decizia de a-l coopta în partid pe actualul primar Mihai Chirică, care a fost la PSD și apoi a devenit independent.

Răzvan Timofciuc, unul dintre cei mai cunoscuți consilieri locali ai PNL Iași, l-a criticat pe Ludovic Orban, luni, printr-un mesaj publicat pe Facebook. Timofciuc a spus că s-ar fi bucurat dacă președintele partidului i-ar fi apărat pe consilierii liberali locali care s-au opus venirii în partid a fostului social-democrat Mihai Chirică, primarul Iașiului, arată G4Media.

Mihai Chirică nu e dorit în PNL.Prim-vicepreședintele PNL Iași, Alexandru Muraru, fratele consilierului prezidențial Andrei Muraru, a criticat dur, pe 20 februarie, într-o postare pe Facebook o eventuală primire în PNL a primarului Mihai Chirică după ce acesta a admis că poartă negocieri atât cu PNL cât și cu PSD.

Muraru scrie că ar fi ”o eroare politică majoră” primirea lui Chirică în partid și amintește că primarul Iașiului este implicat în numeroase scandaluri imobiliare și financiare, are o avere pe care nu o poate justifica, este inculpat într-un dosar penal pe rolul Parchetului Iași, iar recent a fost condamnat pentru declarații rasiste de către CNCD. Muraru spune că nu a existat nicio invitație, nici directă și nici indirectă, a președintelui Iohannis adresată lui Mihai Chirica de a adera la PNL, așa cum acesta lasă să se înțeleagă.

Pe 19 februarie, Mihai Chirică, a declarat la Digi24 că el încă nu s-a hotărât dacă va candida din partea PNL, deși într-un comunicat de presă și-a anunțat candidatura la alegerile locale și că drumul său politic va continua „alături de Klaus Iohannis”. Chirica nu a exclus nici întoarcerea la PSD.

Related posts

Se redeschid terasele de la 1 iunie, a anunțat președintele Klaus Iohannis. Ce alte măsuri de relaxare s-au luat după ședința de la Cotroceni

Constantinescu Gabriel

Vosganian: România n-a obținut nicio victorie la Bruxelles

Alina Angelescu

Tăriceanu: Iohannis se transformă în bufniță

Alina Angelescu

Crăciunul trebuie sărbătorit cu „precauție” recomandă președintele Iohannis

Constantinescu Gabriel

Legea piețelor în timpul coronavirusului nu va trece de președintele Iohannis. Explicațiile Președintelui României

Constantinescu Gabriel

Cozmin Gușă: Jurnaliștii care nu vor scutirile de impozite sunt ipocriți

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment