Miniștrii ar trebui să-și facă campanie electorală în timpul liber avertizează Ludovic Orbabn. Premierul spune că prioritate are activitatea guvernamentală,iar campania electorală trebuie făcută în timpul liber.

„Activitatea la nivel guvernamental nu va fi afectată. Miniștrii care își exercită prerogativele, trebuie să-și exercite prerogativele fără să afecteze necesitățile din domeniul pe care îl conduc.

Poate vor merge în timpul liber (în campanie electorală – n.red.), dar în ceea ce privește activitatea miniștrilor și a altor demnitari care sunt candidați, prioritatea este activitatea guvernamentală”, a afirmat liderul PNL.

Miniștrii ar trebui să-și facă campanie electorală în timpul liber avertizează Ludovic Orbabn

Orban a anunțat că marți vor fi depuse listele de semnături pentru candidații liberali la nivel național iar miercuri vor fi depuse listele cu cei care candidează.

„Mâine la ora 12.00 vom depune listele susținătorilor listei de candidați a PNL pentru Parlament. Până la ora actuală avem 600.000 de semnături din partea cetățenilor. Evenimentul de depunere a listelor am decis să-l facem la nivel național.

Pe data de 21 vom depune în toate circumscripțiile electorale listele de candidați ale PNL”, a precizat Ludovic Orban.

Lista completă a PNL la alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor bucureşteni la Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finanţelor Florin Cîţu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Organizaţia PNL Bucureşti a votat sâmbătă seară listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, liste ce au fost validate duminică de Biroul Politic Naţional al partidului.

Pe primele locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor, liberalii din Capitală i-au propus pe Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Daniela Nicolescu, Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Alexandru Moraru, Violeta Vijulie.

„Toate listele susținătorilor le vom depune mâine, la ora 12. Pe data de 21 vom depune în toate circumscriptiile electorale listele de candidati ale PNL astfel încât să îndeplinim procedura prevăzută de lege”, a declarat liderul liberal.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *