Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat miercuri că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și  s-a izolat la domiciliu.

„De dimineață nu m-am simțit foarte bine, așa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit și rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID – 19”, a anunțat Virgil Popescu pe Facebook.

„Am o formă ușoară, sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ”, a precizat Virgil Popescu.

„Vă doresc tuturor multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi. Păstrați regulile de distanțare socială, purtați masca și protejați-vă. Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuși să scăpăm de acest virus, care ne tot dă viețile peste cap”, a mai scris pe Facebook, ministrul Virgil Popescu.

Ministrul a participat marți, la ședința de Guvern, iar apoi la conferința de presă unde a prezentat ordonanța de urgență privind plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale.

Ministrul s-a mai îmbolnăvit de COVID-19 și luna noiembrie 2020, înaintea unei vizite oficiale în Israel. Și atunci, acesta a suferit o formă ușoară.

Cu o zi în urmă, Virgil Popescu a participat la ședința de Guvern de la Palatul Victoria, alături de membrii cabinetului condus de Nicolae Ciucă, iar apoi a ieșit într-un briefing de presă, alături de purtătotul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, pentru a prezenta Ordonanța de Urgență privind compensarea facturilor la energie, care se va aplica de la 1 februarie. Și la ședința de Guvern, și în timpul briefingului de presă, ministrul a purtat o mască de protecție de culoare neagră.

Noua schemă de compensare a facturilor la energie şi gaze va fi aplicată de la 1 februarie, nu retroactiv, iar coaliţia de la guvernare analizează ce măsuri va lua de la 1 aprilie, a afirmat, marţi, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *