Image default
Actualitate

Mircea Badea are dosar penal. A anunțat chiar el de unde i se trage

Mircea Badea are dosar penal, a anunțat chiar el la televizor. Realizatorul TV a relatat că a primit la redacție un plic de la Poliție, prin care se cerea înregistrările unor emisiuni. Badea este acuzat că ar fi spus la TV că membrii #rezist trebuie călcați cu mașina.

Mircea Badea neagă afirmația pusă în seama lui de anchetatori și cere trimiterea cât mai rapidă a dosarului în instanță pentru a-și demonstra nevinovăția, arată publicația Stiri pe Surse.

„Cum stăteam eu liniștit și mă păzeam de coronavirus să nu mă atace, primesc un mesaj pe WhatsApp. A venit un plic, aici, la poartă la Antena 3. Și în plic erau două hârtii de la Poliție, de la Biroul de Investigații Criminale.

Biroul de Investigații Criminale solicită Antenei 3 o emisiune din iunie sau iulie, cred că iunie totuși, 2018. Se fac doi ani în curând. Acum aproape doi ani aș fi zis eu pe post să-i călcăm pe #rezist cu mașina. Așa aș fi zis eu. Eu n-am zis așa ceva, dar ei așa zic.

Momentul la care fac ei referire, discuția despre #rezist și mașinile a fost în 2018. În octombrie 2019, în plină campanie electorală, începe urmărirea penală in rem, deci pe faptă, nu persoană, în legătură cu această presupusă faptă.

Mie îmi vine foarte rău să râd, pentru că este ceva atât de comic. Sigur, în principiu n-ar fi comic, ar fi dramatic, dar țara asta…Un domn de la Biroul de Investigații Criminale solicită caseta de acum doi ani și să spunem și locul unde a fost făcută emisiunea (…).

Vreau să-i încurajez pe cei de la statul de drept să finalizeze cât mai repede dosarul, cu un rechizitoriu sper, și să mă trimită la onorata instanță pentru a-mi demonstra nevinovăția”, a spus Mircea Badea, joi seară, la Antena 3.

Related posts

Președintele USR Olt, dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Silviu Anton și-a anunțat demisia: „Nu am mai avut răbdare”

Constantinescu Gabriel

Dosar penal pentru scurgeri de informații în Târgu Mureș. Totul a pornit de la purtarea măștilor

Mircea Badea, derapaj fără precedent într-o emisiune TV. Cum și-a permis să-l numească în față pe unul din consilierii premierului Orban

Constantinescu Gabriel

1 comment

Mircea Badea a depășit orice limită l-a făcut odios pe Virgil Guran 31 iulie 2020 at 21:23

[…] Mircea Badea a depășit orice limită. Consilierul Virgil Guran a fost solicitat în direct la Antena 3 să lămurească problema pacienților internați cu COVID, în condițiile în care a existat un vid legislativ de două săptămâni, care a permis acestora să părăsească spitalele. Mircea Badea l-a făcut „odios” pe Virgil Guran, nu o dată, de trei ori! […]

Reply

Leave a Comment