Dezinfectanți vânduți la suprapreț, Percheziții făcute de poliție
Actualitate

Percheziții la speculanți care vindeau dezinfectanți la suprapreț

Dezinfectanți vânduți la suprapreț au găsit polițiștii la percheziții desfășurate joi la patronii unor firme care comercializa produse medicale. Aceștia făcuseră stocuri uriașe de marfă cu care făceau speculă, iar reprezentanții societăților comerciale au fost acuzați de evaziunea fiscală. La percheziții s-au găsit cantități mari de dezinfectant pentru suprafețe și pentru mâini, precum și mănuși, ochelari și măști de protecție.

Dezinfectanți vânduți la suprapreț. Ce spune Poliția

„La această oră, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție.

Acțiunea este sprijinită de Brigada Specială de Invervenție a Jandarmeriei”, a precizat Poliția Capitalei, și are loc în cotextul măsurilor de luptă împotriva coronavirusului, potrivit Stiri pe Surse.

Perchezițiile polițiștilor de la Investigații criminale și de la Omoruri au fost făcute la 3 adrese din București și din Ilfov. Toate produsele găsite vor fi confiscate și apoi trimise în spitale, unde e mare nevoie de ele.

Este vorba despre aproximativ o tonă de dezinfectanți și zeci de mii de măști și mănuși de protecție. Acestea urmau să fie revândute la suprapreț.

Related posts

Suspiciuni de coronavirus la Senat. Membrii Comisiei de Învățământ, trimiși acasă

Constantinescu Gabriel

Românii vor fi testați anti-coronavirus cu termometre și termoscanere, la școală și la serviciu, a spus premierul Orban

Constantinescu Gabriel

S-au redeschis terasele și au fost luate cu asalt din primele minute ale nopții de duminică spre luni. Cum a arătat Centrul Vechi

Constantinescu Gabriel

Medicul Virgil Musta: „Lucrurile arată rău în țară și la noi în Timișoara”. Cum a explicat explozia cazurilor de coronavirus

Site-ul cemafac.ro lansat de Guvern în lupta împotriva coronavirusului. Cum funcționează

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment