mircea geoană
mircea geoană

Secretarul general al NATO, Mircea Geoană, a declarat, marți, la Antena 3, că în acest moment există o tensiune clară între comanda de la Kremlin și realitatea din teren care nu arată nici pe departe a o victorie a Rusiei în Ucraina, lucru pe care rușii se pregătesc să îl sărbătorească pe 9 mai cu ocazia paradei anuale care amintește victoria asupra „nazismului”, victorie care nu ar fi fost posibilă fără ajutorul SUA.

„Este clar că în acest moment există o tensiune între comanda politică de la Kremlin care în mod evident dorește să aducă o victorie la parada din 9 mai și realitățile de pe teren. De aceea anticipăm o intensificare a bombardamentelor, a tirurilor în profunzime, atacuri și pentru zona frontului Donbas-ului și sudului Ucrainei, cât și ținte în profunzimea Ucrainei pentru a putea să facă mai dificilă sarcina armatei ucrainene de a-și apăra teritoriul”, a declarat Mircea Geoană la Antena 3.

Oficialul NATO spune că lumea civilizată care vede clar realitatea din Ucraina nu va accepta niciodată o victorie mincinoasă pe care rușii o vor clama în 9 mai.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *