Mircea Geoană revenire în politică când mandatul său NATO va înceta
Mircea Geoană revenire în politică când mandatul său NATO va înceta

Mircea Geoană revenire în politică. Secretarul General al NATO anunță noi oportunități în carieră atunci când mandatul său în fruntea Alianței va înceta.

Momentan, Mircea Geoană nu vrea să spună prea mult despre posibila sa revenire în politica românească.

Nimic nu durează o viaţă. În primul rând atâta vreme cât sunt la NATO nu am voie și nici nu vreau. Este total prematur orice discuție pentru mai târziu. Înțelegerea pe care o am alături de cei care m-au ajutat să obțin acest job foarte important a fost că îmi dedic întreaga atenție și tot ce știu, ce am învățat și apropo, învăț în fiecare zi ceva nou, ceea ce este extraordinar de reconfortant, iar după un job de acest gen sunt atât de multe oportunități de a face lucruri interesante în viață…

Nu voi face niciun comentariu referitor la politica românească. O urmăresc, am opinii dar nu fac niciun fel de comentariu pe acest gen. O să discutăm mai aproape de finalul mandatului meu”, a declarat Geoană pentru Antena 3.

Mircea Geoană revenire în politică. Discuția datează de câteva luni, de când președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat gata să-i ofere lui Geoană șansa de a deveni din nou candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024.

Până acum, pe lista potențialilor candidați se numără: Mircea Geoană, Alexandru Rafila, Vasile Dîncu și Gabriela Firea. Marcel Ciolacu pare să nu fie interesat de funcția de președinte.

Mircea Geoană (62 de ani) a fost președinte al PSD în perioada 2005-2010. De asemenea, a mai îndeplinit funcția de președinte al Senatului în intervalul 2008-2011 și a mai fost ambasador al României în SUA, respectiv Ministru de Externe în Guvernul Adrian Năstase.

Diplomatul român a candidat la alegerile prezidențiale din 2009 din partea PSD. A ajuns în turul secund, învins de Traian Băsescu, în mod dramatic, pe ultima „sută de metri”.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul