Ludovic Orban tradiționalist convins. Președintele PNL Ludovic Orban, aflat în cursa pentru un nou mandat susține că vrea să păstreze partidul în forma lui originală, cu valorile și tradițiile sale chiar la momentele formării, în 1875.

Lupta pentru șefia partidului nu o duce în scop personal, a spus Orban, ci pentru a păstra principiile și valorile originale ale formațiunii politice.

Pentru mine bătălia pentru funcția de președinte al PNL nu este o bătălie personală, este o bătălie pentru principii, pentru valori, pentru a menține PNL așa cum a fost din 1875, un partid al neamului românesc, un partid de oameni care își iubesc țara.

Nu poți să afectezi fibra, cultura PNL cu tot felul de instrumente care nu au legătură cu democrația, care nu au nicio legătură cu respectul față de individ și de drepturile sale cu tot felul de tipuri, de cântări care s-au mai practicat și prin alte părți”, a declarat Ludovic Orban, la conferința de alegeri a PNL Brașov, potrivit  B1TVLudovic Orban.

Ludovic Orban tradiționalist convins. Atac la adresa lui Cîțu

Fostul premier nu a ezitat să îl atace pe actualul premier în timpul conferinței de la Brașov. Ludovic Orban este de părere că Florin Cîțu ar trebui să își vadă de guvernare, în loc să folosească resursele în alte scopuri.

Sigur, este bine să clamăm buna guvernare, trebuie să ne concentrăm pe buna guvernare – și eu spun la fel.

Guvernul, miniștrii și premierul trebuie să se concentreze pe a asigura buna guvernare în această perioadă (…) pentru că dacă guvernarea este bună înseamnă că și premierul are o șansă mai bună de a fi ales președinte al PNL.

Din cauza aceasta îl sfătuiesc să se concentreze pe guvernare și mai ales să utilizeze toate resursele Guvernului pentru buna guvernare, să nu cumva să le utilizeze în alte scopuri care nu au nicio legătură cu legea și cu obiectivele guvernării”, i-a transmis Orban.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul