Nelu Tătaru îi plânge pe bolnavii de COVID care au pierdut lupta
Nelu Tătaru îi plânge pe bolnavii de COVID care au pierdut lupta

Nelu Tătaru îi plânge pe bolnavii de COVID care au pierdut lupta cu boala și au plecat dintre noi. Sunt, în multe cazuri, oameni tineri care aveau viața înainte. Oamenii pot alege să nu treacă prin asemenea tragedii, doar prin vaccinare, spune consilierul premierului demis Florin Cîțu.

Nelu Tătaru afirmă că virusul nu face diferenţe între oameni, dar oamenii pot alege să nu treacă prin tragedii, după ce în ultimele 24 de ore au fost raportate 331 de decese cauzate de Covid-19.

Nelu Tătaru îi plânge pe bolnavii de COVID. „Astăzi, 331 de suflete au plecat de lângă familiile lor. NU au plecat la serviciu, la şcoală, în vacanţă, la masă cu prietenii sau într-o vizită la părinţi, bunici sau copii… Au plecat şi nu se mai întorc! Gândiţi-vă că în spatele fiecărui „număr” este un om care a pierdut lupta cu moartea”, a scris, miercuri seară, Nelu Tătaru pe Facebook.

„Încercaţi doar să număraţi până la 331…”, subliniază fostul ministru.

Virusul nu face diferenţe între oameni, dar oamenii pot alege să evite să treacă prin astfel de tragedii. Realitatea este aşa cum o vedeti în fotografie. Şi este doar un unghi…nu imaginea critică a situaţiei în ansamblu. Încotro alegem să ne îndreptăm”, a mai adăugat Nelu Tătaru.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *