Niciun ministru din România nu se pricepe la nimic crede Florin Călinescu
Niciun ministru din România nu se pricepe la nimic crede Florin Călinescu

Niciun ministru din România nu se pricepe la nimic, consideră actorul Florin Călinescu, iar oameni prost pregătiți sunt peste toto în funcțiile statului. Inclusiv la transporturi, unde consilierii lui Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL, fost ministru al transporturilor, știu cum să facă prețul de kilometru de autostradă cel mai scump din lume și cel mai prost în același timp.

Florin Călinescu a fost invitatul lui Robert Turcescu joi seara, pe B1TV: „Nimeni, în niciun domeniu, pus ministru nu se pricepe la nimic!” este concluzia lui Călinescu.

Celebrul realizator a ironizat prestația miniștrilor din Guvernul Ciucă, dar în special pe a lui Lucian Bode, care înainte să preia Internele a fost ministru al Transporturilor.

Nu există niciun sistem. Nu există sistem. Există cetățeni legați cu ațe între ei. Un țărănuș din Arad ajunge eminența cenușie la un serviciu de informații, el nu mai umblă în opinci și într-o pereche de blugi de Botoșani (…) Când te plimbi așa, când vii și spui, `autostrăzileee`… băi, dar tu la ce te pricepi?”, a declarat Florin Călinescu.

Daea se pricepe când zice `turturele` și `sconcși`, da? Băi, nimeni, în niciun domeniu, pus ministru nu se pricepe la nimic! Ce o să-mi spui că Bode știe lățimea benzilor continue și a semafoarelor? Dacă tu nu te pricepi la densitatea asfaltului, atunci care e problema?”, a continuat el.

Referitor la faptul că Lucian Bode ar putea spune în apărarea sa că are specialiști și consilieri, Florin Călinescu a adăugat sec: „Care știu cum să facă prețul de kilometru de autostradă cel mai scump din lume și cel mai prost în același timp”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *