Florin Călinescu a atacat neomarxismul și progresismul care este prezent tot mai mult la noi și în lume cu bătaie către USR. Actorul și-a împărtășit viziunea asupra vieții, inclusiv a celei intime. „Trăiesc cu o țeavă de eșapament” a spus ironic actorul.

M-am dus direct la capătul celor 27 de orientări sexuale și am descoperit ceva foarte intim, trăiesc cu o țeavă de eșapament”, a spus ironic Florin Călinescu, joi seara la B1TV, în emisiunea lui Robert Turcescu.

Florin Călinescu i-a criticat pe oficialii care nu jură cu mâna pe Biblie la învestitură. Florin Călinescu nu a numit vreun partid, însă situația a fost întâlnită la jurămintele unor miniștri USR, la finalul anului 2020.

Vechiul Testament, pentru orice neomarxist și orice progresist, îl recomand, dar ei am auzit că nu jură cu mâna pe Biblie. Pe cartea de telefon, pe ce pun ei? Dacă tu vrei să fii ministru în țara asta și nu pui mâna pe Biblie, ai o problemă cu mine, cu istoria ta, cu părinții tăi…”, a spus celebrul realizator de televiziune.

Florin Călinescu crede că lumea „nu va arăta așa cât timp eu trăiesc”. El a povestit că s-a retras la țară, unde trăiește din ce are în grădină.

Noi cumpărăm cancer, dacă neormaxiștii stabilesc asta, eu te anunț că și găina de la magazin, și ardeiul gras sunt cancer. Bă, din 25 de kile de legume de la mine din curte am făcut 23 de kile de zacuscă. Din 30 de kile de roșii, am făcut 29 de kile de suc de roșii, cu puțină sare. Le-am fiert, e adevărat, până m-au găsit dracii. Dacă tu ai dreptul, neomarxist, la părerea ta, am și eu dreptul la părerea mea și la apărarea mea”, a mai spus Călinescu.

Singura concesie pe care o fac în zilele astea este în domeniul erotic. Eu m-am dus direct la capătul celor 27 de orientări sexuale și am descoperit ceva foarte intim, trăiesc cu o țeavă de eșapament”, a continuat el ironic.

Robert Turcescu l-a întrebat, în aceeași notă, dacă nu cumva a trecut pe electric, iar Florin Călinescu i-a răspuns: „Ba da, dar m-a ciupit puțin. M-am întors la o mașină germană, îi dau drumul puțin, o benzină bună, se încălzește țeava, iarna e o plăcere…”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *