Nicușor Dan a vorbit despre „panaramă” cu referire la contestatari
Actualitate

Nicușor Dan și panarama. Ce a vrut să spună candidatul liberalilor și ce a înțeles Gabriela Firea

Nicușor Dan panarama. Nicușor Dan a vorbit despre „panaramă” cu referire la contestatari. Cei zgomotoși, mai exact, iar Gabriela Firea s-a simțit imediat vizată. Femeile nu sunt panarame, i-a dat replica actualul primar al Capitalei, pe pagina ei de Facebook.

„Sunt și voi fi mereu alături de toate femeile! Am încercat sa le usurez viata pe cat posibil. Ele duc greul! Nu sunt “panarame”, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, sotii, prietene, iubite. Ca si mine”, a scris Gabriela Firea.

Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni, într-un discurs electoral la București, că la alegerile locale de duminica viitoare se va da „o luptă de valori” în care el nu vrea să-i spună fetiței sale că „o panarama este mare vedeta”. Nicușor Dan a adăugat că „din păcate, suntem cam la egalitate”. Afirmațiile vin în contextul în care Nicușor Dan a prezentat, sâmbătă, un sondaj de opinie în care principala sa contracandidată la Primăria Capitalei, Gabriela Firea (PSD), este cu 2,5 procente în urma sa, potrivit publicației Știri pe Surse.

Nicușor Dan panarama. După declarațiile sale, Nicușor Dan a dus și precizări.

„Înțeleg că există diverse interpretări ale mesajului meu de astăzi. Ca să fie totul foarte clar:

1. Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului panaramă. Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități.

  1. Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale și care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine” a explicat Nicușor Dan.

Nicușor Dan panarama. Nicușor Dan s-a referit la două protestatare care se manifestat zgomotos în fața sediului de campaniei USR-PLUS exact când candidatul susținea o conferință de presă, Oana Lovin și Codruța Cerva, care s-au remarcat în ultimele săptămâni prin șicanarea evenimentelor publice la care participă simpatizanții USR-PLUS și PNL, dar și unde vin membrii Guvernului. Cele doua au fost invitate frecvent în studiourile Antenei 3.

Related posts

Cozmin Gușă explică de ce o victorie a lui Nicușor Dan la București este un pericol pentru liberali

Bucureștenii vor avea apă caldă și căldură la iarnă, promite Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

De ce a pierdut Firea în București, explică Tăriceanu. Ciolacu a lăsat-o să decidă

Constantinescu Gabriel

Record de gravide în București după izolare

Alina Angelescu

Traian Băsescu este alcoolic, bea în exces și a ajuns ”iepurele unei panarame” spune Andrei Caramitru

Constantinescu Gabriel

Olguța Vasilescu îl atacă pe Nicușor Dan

Alina Angelescu

1 comment

Andrei Caramitru a reacționat dur: Firea și Dana Budeanu, centuriste 22 septembrie 2020 at 12:41

[…] Nicușor Dan și panarama. Ce a vrut… […]

Reply

Leave a Comment