Nicușor Dan este omul care o va scoate pe Gabriela Firea din primărie
Nicușor Dan este omul care o va scoate pe Gabriela Firea din primărie

Nicușor Dan este omul care o va scoate pe Gabriela Firea din primărie, este convins europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, dar pentru asta, pentru ca schimbarea mult așteptată să vină la alegerile locale este nevoie de prezență la vot. „E important să ne exprimăm votul, altfel degeaba comentăm pe Facebook, la colțul străzii sau la cârciumă” a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a spus că, potrivit sondajelor pe care le au liberalii, prezența la vot la alegerile locale din 27 septembrie va fi în medie de peste 39%, iar în unele comune va ajunge chiar și la 70%.

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, este singurul care o poate învinge pe Gabriela Firea, a spus Rareș Bogdan duminică seară la B1TV.

„Singurul candidat care poate să o bată pe Firea și s-o scoată din Primărie e Nicușor Dan. Se bucură de o susținere extrem de puternică din partea PNL și din partea USR-PLUS și e indiscutabil omul care o va scoate din Primărie. Luni își va pune în aplicare întreg planul, care este extrem de minuțios, extrem de clar. Nu există un alt candidat care să se bucure de sprijinul politic de care se bucură Nicușor Dan și cu șansele lui de a o bate pe Firea”, a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan este convins că desfășurarea scrutinului nu va duce la o creștere a cazurilor zilnice de coronavirus, atât timp cât regulile sanitare sunt respectate. Atât timp când oamenii merg la supermarket nu ar trebui să aibă vreo problemă nici să meargă la vot, este de părere liberalul.

Întrebat de ce alegerile locale au fost amânate la 300 de cazuri de coronavirus pe zi, dar se desfășoară la 1.700, europarlamentarul PNL a răspuns: „E foarte normal să existe această preocupare din partea oamenilor, dar situația este sub control și sunt absolut convins că, după aceste alegeri, nu va crește în niciun fel numărul de infectări. Eu am spus că școlile trebuie să fie deschise, pentru că lucrurile trebuie să meargă spre învățare, copiii au nevoie de școală după șase luni în care au făcut ore ba online, ba deloc. Am spus să fie deschise bisericile, pentru că lumea va respecta acest lucru și nu s-a întâmplat nimic. Dacă oamenii merg la supermarket și au mers și în vreme de pandemie și au știut să se protejeze, sunt absolut convins că vor merge și la vot exact la fel și se vor proteja. Faptul că înainte cu o zi și apoi două zile sălile de clasă vor fi dezinfectate e o chestiune care dă mai multă siguranță”.

Rareș Bogdan a mai spus că, potrivit celor mai recente sondaje comandate de PNL, prezența la vot pe 27 septembrie, în medie, va fi de peste 39%: „Prezența la vot, pe ultimele sondaje de opinie pe care noi le avem, ne arată o medie de 39%, dar sunt zone unde prezența se duce spre 45-50%. Vorbim aici de urbanul mare. În zona rurală, prezența sare de 50%. Sunt zone cu 60-70%, comune, orășele mici. Deci prezența va fi de peste 39-40%”.

„Cu siguranță lucrurile vor arăta mult mai bine decât spun cei pesimiști și-i invit pe români să se prezinte la urne. Gândiți-vă că patru ani de zile nu vor mai putea să-și exercite votul pentru aleșii locali. E important să ne exprimăm votul, altfel degeaba comentăm pe Facebook, la colțul străzii sau la cârciumă”, a încheiat Rareș Bogdan.

Leave a comment

Lasă un răspuns