Confruntarea dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan la Realitatea TV
Confruntarea dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan la Realitatea TV

Confruntarea dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan se va ține la Realitatea TV, pe 23 septembrie. Atât candidatul alianței liberale cât și actualul primar au confirmat că vor participa, asta după ce Firea a refuzat până acum mai multe invitații.

Nicușor Dan a fost primul care a anunțat public confruntarea, cu patru zile înainte de desfășurarea alegerilor locale.

„Am acceptat invitaţia adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Presupun că şi contracandidata mea a primit o invitaţie similară şi sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locaţie propusă chiar de ea!), va refuza şi o dezbatere standard la televiziune?”, a scris Nicuşor Dan marţi pe pagina sa de Facebook.

Acesta a adăugat că atât el, cât şi bucureştenii au o serie de întrebări pentru Gabriela Firea. „Văd că Firea e foarte vitează prin interpuşi sau în postări pe Facebook, unde ridică diverse întrebări. Am şi eu o serie de întrebări pentru ea, au şi bucureştenii care ne-au scris pe https://bucurestiumilit.ro/ peste 26.000 de întrebări şi probleme pentru ea. Avem deci ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparaţie directă între noi”.

Confruntarea dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan la Realitatea TV. Gabriela Firea și-a confirmat și ea participarea.

„Abia astept dezbaterile de saptamana viitoare! In patru, trei, doi, cat si cum vor dori! Nu uitati, televiziunea e prima mea dragoste profesionala! De obicei, sunt invitati sustinatori. Sa vina fiecare cu cine vrea, cu apropiati. Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Caine! Interlopul din parc! Vin si eu cu Billy! Ras, tuns, frezat! Ca doar iese in lume!”, a scris Firea pe Facebook, care a pus o poză cu câinele ei.

Firea a făcut aluzie la înregistrarea din spațiul public, interpretată de ea ca o afacere de corupție, cu Nicușor Dan acuzat că ar fi luat bani pentru a rezolva problemele unui afacerist la Primăria Sectorului 4.

Şi candidatul PMP la Primăria Municipiului Bucureşti Traian Băsescu, a solicitat o întâlnire cu Gabriela Firea şi Nicuşor Dan. „Vreau o întâlnire cu doamna Firea şi cu Nicuşor Dan. Le-ar prinde bine. Ar avea ce să înveţe”, a spus luni Băsescu.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul