Nicușor Dan o va da în judecată pe Gabriela Firea
Nicușor Dan o va da în judecată pe Gabriela Firea

Nicușor Dan o va da în judecată pe Gabriela Firea, într-un proces de calomnie. Candidatul alianței liberalilor a reacționat după ce contracandidata a preluat ideile prezentate în spațiul public, lansând acuzații că Nicușor Dan ar fi luat mită de la oameni de afaceri pentru a le rezolva problemele.

„A spus despre mine, explicit, că am luat bani pentru a ajuta cetățeni în diferite chestiuni. (…) Înțeleg că ea nu poate să conceapă ca cineva să-și dedice 15 ani din viață ca să apere niște principii, niște oameni împotriva abuzurilor autorităților. Nu poate să înțeleagă, pentru că nu e în sistemul ei de valori că cineva poate să doneze din banii lui, gratuit, pentru o cauză”, a declarat Nicușor Dan, potrivit Mediafax.

Candidatul vrea să o facă să plătească pe Gabriela Firea, pentru afirmațiile mincinoase

Nicușor Dan o va da în judecată pe Gabriela Firea. „Voi intenta proces civil pentru calomnie și afirmații calomnioase primarului PSD Gabriela Firea”, a declarat Nicușor Dan.

Candidatul independent susținut de alianța PNL-USR-PLUS a menționat că are obligația să apere reputația sa și a colegilor săi din „Salvați Bucureștiul”, care au făcut muncă voluntară 15 ani.

„Mai am obligația să apăr spațiul public de dejecții revărsate de un contracandidat politic”, a conchis Dan.

În urmă cu câteva zile, bloggerița Dana Budeanu a prezentat o înregistrare, comentând pe marginea acesteia că Nicușor Dan ar fi încasat bani de la un afacerist pentru a-i rezolva o problemă la Primăria Sectorului 4.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul