Image default
Actualitate

Lupte cu topoare în timpul conferinței de presă susținută de Băluță

Lupte cu topoare în timpul conferinței de presă susținută de Daniel Băluță. Candidatul PNL la Consiliul Local Sector 4, Robert Florea, îl atacă pe Băluță. Aparent, actualul primar al sectorului 4 a organizat o conferință de presă care a fost împânzită de Poliția Locală.

“Robert Florea, candidat PNL la Consiliul Local al Sectorului 4: Primarul Daniel Băluță a organizat o conferință de presă flancat de întreg parcul auto al Poliției Locale. Luminile de avertizare clipeau timid răspândind nuanțe chinezești provenite din depozitele de unde au fost cumpărate.”, conform unei postări pe pagina de Facebook a PNL Sector 4.

Coincidența face ca în timp ce primarul își susținea conferința de presă, pe o altă stradă din sectorul 4 oamenii se băteau cu topoarele. “Nu știu dacă pe fundalul atent calculat pentru Băluță de consultanți erau și celebrele mașini pe care Sectorul 4 le-a închiriat cu un preț mai mare decât cel de cumpărare. Ceea ce știu este că în acest timp, în Sectorul 4, pe strada Luică, oamenii se băteau cu topoarele.”.

Ulterior, patru persoane au fost duse la Secția 16 pentru a fi audiate de Poliția Națională. “Patru persoane au fost duse la Secția 16 de Poliție pentru a fi audiate de Poliția Națională… în acest timp, Poliția Locală asigura “decorul” pentru conferința de presă a primarului. P.S.: Pe 27 septembrie sunt alegeri. Hai la vot.”.

Related posts

Toți candidații unui partid se numesc la fel, într-o comună din Suceava. Sunt 15!

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, candidatul blocului de dreapta pentru București, a început oficial campania de strângere de semnături

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea nu mai e așa sigură că va câștiga alegerile: „Bucureștenii decid – eu îmi fac treaba”, Ce arată ultimul sondaj

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment