Actualitate

Lupte cu topoare în timpul conferinței de presă susținută de Băluță

Lupte cu topoare în timpul conferinței de presă susținută de Daniel Băluță. Candidatul PNL la Consiliul Local Sector 4, Robert Florea, îl atacă pe Băluță. Aparent, actualul primar al sectorului 4 a organizat o conferință de presă care a fost împânzită de Poliția Locală.

„Robert Florea, candidat PNL la Consiliul Local al Sectorului 4: Primarul Daniel Băluță a organizat o conferință de presă flancat de întreg parcul auto al Poliției Locale. Luminile de avertizare clipeau timid răspândind nuanțe chinezești provenite din depozitele de unde au fost cumpărate.”, conform unei postări pe pagina de Facebook a PNL Sector 4.

Coincidența face ca în timp ce primarul își susținea conferința de presă, pe o altă stradă din sectorul 4 oamenii se băteau cu topoarele. „Nu știu dacă pe fundalul atent calculat pentru Băluță de consultanți erau și celebrele mașini pe care Sectorul 4 le-a închiriat cu un preț mai mare decât cel de cumpărare. Ceea ce știu este că în acest timp, în Sectorul 4, pe strada Luică, oamenii se băteau cu topoarele.”.

Ulterior, patru persoane au fost duse la Secția 16 pentru a fi audiate de Poliția Națională. „Patru persoane au fost duse la Secția 16 de Poliție pentru a fi audiate de Poliția Națională… în acest timp, Poliția Locală asigura „decorul” pentru conferința de presă a primarului. P.S.: Pe 27 septembrie sunt alegeri. Hai la vot.”.

Related posts

Clotilde Armand explică de ce Tudorache trebuie reținut de anchetatori

Alina Angelescu

Dacian Cioloș este de părere că românii vor evoluție având în vedere rezultatele alegerilor locale

Alina Angelescu

Dezastru financiar în Sectorul 4. Unirea cu Jilava, Popești Leordeni și Berceni falimentează bugetul

George Dumitrescu

Alegerile amânate în termen de șase luni de la ieșirea din starea de urgență, solicită Autoritatea Electorală Permanentă

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

Firea spune despre ea că a fost timp de 4 ani de zile cea mai controlată persoană publică

Alina Angelescu

Leave a Comment