Actualitate

Ciolacu: incapabila de la Educație dă vina pe autoritățile locale

Marcel Ciolacu o face pe Monica Anisie incapabilă și spune că aceasta dă vina pe autoritățile locale. Șeful PSD este de părere că Guvernul Orban a tăiat frunza la câini în ultimele 6 luni.

„Ați tăiat cu nesimțire 6 luni frunză la câini, și ați scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educație să arunce toată vina pe autoritățile locale! Nu ați dat tablete! Nu ați dat măști! Nu ați asigurat nici măcar manuale! V-ați spălat rușinos pe mâini! Ați pasat responsabilitatea, dar banii i-ați dat doar primăriilor peneliste! Însă copiii VOR SĂ FACĂ ȘCOALĂ! Copiii nu au culoare politică! Și nu trebuie târâți în războaie politice, nesătuilor și avizilor de putere ce sunteți!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu este de părere că guvernul a folosit banii publici pentru a cumpăra primari la bucată. „Ce vină are, Orban, un copil din Târgoviște?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistrița?! Sau din toate municipiile reședință de județ conduse de administrații PSD?! De ce nu le-ați dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Acești copii nu au dreptul la școală?! Ei nu au dreptul la condiții decente?! Ați folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncați din bugetul țării pentru mercatoul vostru nesimțit despre care ipocritul de la Cotroceni și cu cel de la Guvern nu știu nimic!”, adaugă acesta.

Liderul PSD susține că cei de la PNL sunt total depășiți de situație. „Primarii noștri au înțeles că sunteți total depășiți și incapabili să faceți ceva! Și au făcut tot ce trebuie, pentru că școala trebuie să înceapă! Cu Iohannis sau fără! Cu Orban sau fără! Cu Anisie sau fără! Pentru că toți copiii au dreptul la educație, nu doar cei din localitățile peneliste!”, încheie el.

Related posts

Președintele Iohannis a semnat dublarea alocațiilor. Ludovic Orban explică când va fi aplicată legea

Constantinescu Gabriel

Ludovic Orban cere poliției să reducă numărul amenzilor pentru încălcarea ordonanțelor militare

Constantinescu Gabriel

Tăriceanu crede că cei de la PNL organizează alegerile în favoarea lor

Alina Angelescu

Bădălău îl atacă pe Cîțu

Alina Angelescu

Klaus Iohannis, „destul de sceptic” despre șansele moțiunii de cenzură susținute de PSD și UDMR. Argumentele Președintelui României

Constantinescu Gabriel

Tăriceanu nu are încredere în promisiunile Guvernului

Alina Angelescu

Leave a Comment