Actualitate

Tudorache nu îi dă voie lui Clotilde Armand să aibă bannere electorale

Daniel Tudorache nu îi dă voie lui Clotilde Armand să aibă bannere electorale în sectorul 1 al capitalei. Candidata alianței PNL USR PLUS la Primăria Sectorului 1 se plânge.

„O ciocolată cu lapte nu îi amărăște pe pesediști, Clotilde Armand da. Ce părere aveți, dle. primar? V-am prins din nou cu minciuna și ilegalitatea. Primarul PSD a dispus în precampanie să fie dat jos singurul meu banner din București pentru că reprezint ”pericol ridicat de seism” și i-a amenințat pe cei care au firme de afișaj stradal să nu mai fie expus nimic despre mine în Sectorul 1. Nimeni nu m-a crezut atunci când am spus asta.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, la scurt timp după ce i-a fost dat bannerul electoral jos, Clotilde Armand a sesizat că un alt mesh i-a luat locul. „La mai puțin de o lună de la incidentul acesta am trecut pe lângă locul unde era afișat mesh-ul meu. Surpriză! A apărut alt mesh care nu reprezintă un ”pericol ridicat de seism”. Ajungem la primărie și toți ”băieții deștepți” abonați la structura Disciplina în construcții și afișaj stradal din Sectorul 1 vor dispărea. Fără comentarii. Legea trebuie trebuie să fie lege pentru toți. Fără pile, fără hoție, fără combinațiile lor transpartinice.”, încheie aceasta.

În ultima vreme, Clotilde Armand susține că este victima atacurilor celor de la PSD.

Related posts

Clotilde – fonduri publice și copii cu pielea albastră. EXCLUSIV. Cum s-a invocat o boală eradicată pentru a se obține bani de la Banca Mondială

Alina Angelescu

Clotilde Armand recunoaște că Egis a făcut consultanța din scandalul „copiilor albaștri”. Se dezvinovățește folosind statistici din secolul trecut!

Mihai Belu

Clotilde Armand explică de ce Tudorache trebuie reținut de anchetatori

Alina Angelescu

Clotilde Armand a înaintat o plângere la CNA împotriva Antena 3

Alina Angelescu

Tudorache primar. Denise Rifai explică greselile lui Clotilde

Alina Angelescu

Clotilde Armand este primarul Sectorului 1. Rezultatele finale arată o diferență de peste 1.000 de voturi față de Dan Tudorache

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment