Actualitate

Rareș Bogdan vorbește despre Tăriceanu și Renate Weber

Rareș Bogdan vorbește despre Călin Popescu Tăriceanu și despre Renate Weber. Fostul jurnalist le aduce aminte internauților că cei doi nu au luat apărarea manifestanților din Piața Victoriei.

„Pentru a limpezi câteva aspecte care devin apa morii pesediste și aldiste, incapabili de a propune proiecte de dezvoltare reale pentru comunitățile locale, reîmprospătez memoria multora reamintindu-vă că nici avocatul poporului, nici domnul Tăriceanu nu au luat apărarea manifestanților din Piața Victoriei umiliți de Dragnea, la fel cum nici dl. Tăriceanu, nici avocatul poporului nu au apărat statul de drept. Dintr-un liberal oarecând respectat, orbit însă de propriul ego, Tariceanu a devenit purtătorul de cuvânt al curentelor suveranist-antieuropene, s-a transformat în apărătorul intereselor lui Dragnea urcând triumfalist cu el pe scenă sfidând bunul simț al românilor și au încurajat tupeul politic.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Episodul din Piața Victoriei a fost uitat de Tăriceanu (ALDE). „Acele episoade de umilință a oamenilor care credeau și cred în principiile democrației au devenit parte a amneziei dlui. Tăriceanu. Contrar unor atacuri și speculații aldisto-pesediste, nu am avut intenția de a jigni demnitatea de femeie a doamnei Weber. Adjectivele folosite au fost asociate cu comportamentul instituțional mizerabil al avocatului poporului, care blochează în mod constant așteptarile multor români care speră și vor ca multe nereguli să fie schimbate, inclusiv realizarea dreptății sociale prin tăierea pensiilor speciale.”, adaugă acesta.

Rareș Bogdan susține că oamenii vechiului sistem distrug speranțele românilor. „Sunt nereguli blocate mereu de oamenii vechiului sistem de gândire și de acțiune, solidari și puternici în încrengături, care fac să putrezească speranțele românilor.”, încheie el.

 

Related posts

Tăriceanu vorbește despre anularea automată a amenzilor

Alina Angelescu

Rareș Bogdan anunță: „Am vorbit cu Ludovic despre prefectul Capitalei. Trebuia să plece imediat!”

Andrada Ionescu

Tăriceanu despre legea privind carantinarea

Alina Angelescu

Rareș Bogdan despre muncitorii din străinătate

Alina Angelescu

Călin Popescu Tăriceanu e omul Moscovei și e „mielușel” în fața SRI. Un deputat USR face afirmații explozive

Constantinescu Gabriel

Avocatul Poporului nu sesizează CCR cu privire la pensiile speciale ale primarilor, viceprimarilor și subordonaților. Ce explicații are Renate Weber

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment