Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat – miercuri – că vrea să candideze pentru un un nou mandat de edil, considerând-o pe Gabriela Firea „un dezastru” pentru București. „A dus Primăria în faliment (…), e o variantă foarte, foarte proastă pentru Bucureşti”, a declarat Nicuşor Dan, despre fostul edil al Capitalei, dând de înțeles că se bazează pe sprijinul PNL, la fel ca în 2020.

„În 2020 (…) am candidat într-un fel de alianţă (…) care a avut un mesaj foarte simplu: administraţia PSD a fost un dezastru la Bucureşti, trebuie să îndreptăm lucrurile. Eu cred că acea conjunctură din 2024 va fi asemănătoare şi cred că liderii de dreapta au această obligaţie faţă de bucureşteni de a nu lăsa Capitala pe mâna PSD-ului”, a declarat Nicușor Dan la Digi 24.

El a mai precizat că, oficial, PNL sprijină activitatea sa la nivelul Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

„Este ceea ce contează. Ce declară oameni cu diverse poziţii în partid este o chestiune care îi priveşte”, a adăugat Nicuşor Dan.

De asemenea, Primarul General este convins că PNL va lua cea mai bună decizie pentru această formaţiune referitor la candidatul la alegerile locale din 2024.

„Pentru 2024 o să vedem fiecare dintre noi mai multe rânduri de sondaje şi sunt convins că în vara lui 2024 o să avem discuţii foarte interesante pe subiectul ăsta”, a mai spus Nicuşor Dan.

În ceea ce privește votul bucureștenilor, el a precizat că se bazează pe sprijinul a 20% dintre locuitorii Capitalei.

„Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care sunt de ordinul, ca intenţie de vot, de ordinul 20%, pentru că m-am apucat de acele lucruri fundamentale pentru Bucureşti, care nu mai puteau să fie amânate”, a punctat acesta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *