Nicușor Dan divulgă ce se întâmplă în Consiliul General al Municipiului București. Viitorul candidat al USR-PNL la PMB spune cum cei de la PSD au votat împotriva bucureștenilor.

„Majoritatea PSD din Consiliul General al Municipiului București s-a manifestat, azi, din nou împotriva bucureștenilor. PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica – Energetica (pregătind de fapt falimentul, așa cum a fost și cu RADET), a aprobat actul adițional al contractului cu Apa Nova (negociat în secret și fără nicio consultare cu bucureștenii) și a majorat cheltuielile de publicitate ale primăriei (salonul de înfrumusețare politică a doamnei Firea).”, declară el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Consilierii PNL și USR s-au opus, astfel doar cei de la PSD au votat pozitiv. „Mulțumesc consilierilor generali ai USR și PNL care s-au opus acestor măsuri contrare interesului public, care batjocoresc cetățenii.”, adaugă acesta.

Nicușor Dan divulgă secretele din Consiliul General și îi asigură pe locuitorii Bucureștiului că dacă va deveni primar se va opune tuturor măsurilor aberante. În final, viitorul candidat la Primăria Municipiului București nu uită să aducă aminte de dezastrul provocat de Gabriela Firea.”Îi asigur pe bucureșteni că lucrurile nu vor rămâne așa și că, dacă voi fi primar și dacă vom avea o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei, vom întoarce toate deciziile aberante și vom promova măsuri în interesul oamenilor.Sunt multe lucruri de reparat în Primăria Capitalei după dezastrul Firea – PSD!”, încheie el.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *