Nicușor Dan, după ce Gabriela Firea a postat o poză din Primărie cu mesajul „Tot aici și îmi place”: Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor

Primarul încă în funcție, Gabriela Firea, a publicat pe pagina sa de Facebook o poză din biroul de la Primărie în care transmite că este încă primar, că muncește și că îi place.Mesajul său vine în ziua în care Nicușor Dan, primarul ales, acuză că „se tergiversează deliberat” preluarea mandatului de primar general al Capitalei.

„Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”, a scris, în engleză, Gabriela Firea

Nicușor Dan, după ce Gabriela Firea a postat o poză din Primărie cu mesajul „Tot aici și îmi place”.

„Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului.Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni și care folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, spune că „în mod deliberat” se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni. El amintește că în acest moment primar în funcție este tot Gabriela Firea, așa că ei trebuie să i se adreseze cei care nu au apă caldă.

„În mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciul de încălzire, tocmai pentru ca, în stilul binecunoscut, PSD să dea vina pe noua administrație că nu e în stare să rezolve problemele orașului”, a spus el într-o conferință de presă, anunțând că preluarea mandatului de primar va mai întârzia, deoarece au fost depuse 52 de apeluri în instanță.

Bucureștiul va avea trei mari probleme în zilele următoare: criza medicală, criza căldurii și apei calde și criza financiară. Când am vorbit de iarna grea, m-am referit la criza căldurii și apei calde, pentru că acolo e nevoie de niște măsuri preliminare, de stocuri de materiale pentru intervenții de urgență, de pregătirea unor echipe de intervenții și nu am informații că lucrurile acestea se întâmplă”, a adăugat el.

„Azi primar general este Gabriela Firea, săptămâna viitoare tot Gabriela Firea va fi primar general. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să-l întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului și nu pe mine. E un primar care și-a abandonat mandatul”, sunt declarațiile lui Nicușor Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *