Gabriela Firea i-a răspuns înțepat lui Nicușor Dan: să-și dea demisia
Actualitate

Gabriela Firea, replică înțepată către Nicușor Dan, în scandalul apei calde: Să fie investit, apoi să-și dea demisia pentru că nu poate conduce Bucureștiul

Gabriela Firea i-a răspuns înțepat lui Nicușor Dan, care a spus că bucureștenii trebuie să o întrebe pe Gabriela Firea de ce nu au apă caldă la robinet. Să fie investit în funcția de primar al Bucureștiului, iar apoi să-și dea demisia pentru că nu poate conduce un oraș de talia Capitalei, a spus Gabriela Firea.

Dumnealui a spus, nu altcineva, că în maxim o lună de la intrarea în primărie rezolvă și problema apei calde și a căldurii. Bine, a zis că în prima zi, dar noi încercăm să fim rezonabili. Așteptăm toate aceste lucruri. De săptămâna viitoare, când probabil va depune jurământul, până la alegerile parlamentare, așteptăm rezolvarea acestor probleme spinoase, pentru că dumnealui a spus, nu l-a forțat nimeni. Dacă va veni săptămânal să spună că eu sunt primar general, atunci să-și dea demisia”.

Gabriela Firea i-a răspuns înțepat lui Nicușor Dan. Mesajul meu pentru Nicușor Dan este ca luni, marți, să depună jurământul, atunci când instanța va hotărî, și apoi să-și dea demisia. Apoi să se organizeze din nou alegeri locale, pentru că este clar că nu are capacitatea profesională și energia personală pentru a manageria un oraș ca Bucureștiul”, a spus Gabriela Firea la Antena3, potrivit publicației Știri pe Surse.

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, spune că „în mod deliberat” se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni. El amintește că în acest moment primar în funcție este tot Gabriela Firea, așa că ei trebuie să i se adreseze cei care nu au apă caldă.

În mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciul de încălzire, tocmai pentru ca, în stilul binecunoscut, PSD să dea vina pe noua administrație că nu e în stare să rezolve problemele orașului”, a spus el într-o conferință de presă, anunțând că preluarea mandatului de primar va mai întârzia, deoarece au fost depuse 52 de apeluri în instanță.

Bucureștiul va avea trei mari probleme în zilele următoare: criza medicală, criza căldurii și apei calde și criza financiară. Când am vorbit de iarna grea, m-am referit la criza căldurii și apei calde, pentru că acolo e nevoie de niște măsuri preliminare, de stocuri de materiale pentru intervenții de urgență, de pregătirea unor echipe de intervenții și nu am informații că lucrurile acestea se întâmplă”, a adăugat el.

Azi primar general este Gabriela Firea, săptămâna viitoare tot Gabriela Firea va fi primar general. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să-l întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului și nu pe mine. E un primar care și-a abandonat mandatul”, sunt declarațiile lui Nicușor Dan.

Related posts

Demiterea lui Adrian Streinu Cercel, criticată de partenera lui în testarea bucureștenilor, Gabriela Firea: „Suntem normali (la cap)?

Constantinescu Gabriel

Viorica Dăncilă refuză să comenteze eșecul moțiunii de cenzură și-i face campanie Gabrielei Firea, atacându-l pe Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea cere președintelui Iohannis și CSAT să analizeze poluarea din București

Gabriela Firea anunță referendum pentru taxa Oxigen, cu doar o lună înainte de aplicarea amenzilor

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, candidatul blocului de dreapta pentru București, a început oficial campania de strângere de semnături

Constantinescu Gabriel

Năsui: Robert Negoiță a dus nepotismul la un alt nivel

Alina Angelescu

1 comment

Leave a Comment