Deputații care au făcut scandal în șaormărie, în fruntea listei PSD Vaslui
Actualitate

Deputații care au făcut scandal în Centrul Vechi, în fruntea listei PSD Vaslui la parlamentare

Deputații care au făcut scandal în Centrul Vechi, în fruntea listei PSD Vaslui. Adrian Solomon și Irinel Stativă, politicienii care au făcut scandal într-o șaormărie, în iulie, refuzând să poarte mască și înjurând vânzătorul, ocupă locurile 2 și 3 pe lista PSD Vaslui pentru un nou mandat de parlamentar, informează Digi24.

În toiul nopții, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, ambii deputaţi PSD, stăteau la coadă la un local din centrul vechi. Aceștia au fost rugaţi să-şi pună măştile de protecţie, însă parlamentarii au refuzat . Adrian Solomon a intrat primul în saormerie şi a continuat să vocifereze, după cum se vede şi din imaginile surprise de camera de supraveghere, potrivit Știrile PRO TV. În câteva minute a apărut şi colegul său.

Deputații care au făcut scandal în Centrul Vechi, în fruntea listei PSD Vaslui

Adrian Solomon, deputat PSD: „Eu încercam să mă înţeleg cu un turc care nu vorbea româneşte. Cetăţeanul era la casă, după un blindaj foarte solid din plastic, iar legea spune că dacă eşti singur şi e distanţa mai mare de 3 m, poţi să nu porţi mască. Când a mai intrat cineva, eu mi-am pus masca.”

Social democraţii au depus la Biroul Electoral Municipal lista candidaţilor la alegerile parlamentare din Bucureşti. Gabriela Firea deschide lista la Senat, iar la Camera Deputaţilor, primul este medicul Alexandru Rafila.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a depus, miercuri, la Biroul Electoral de circumscripţie, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Ea a precizat că organizaţia de Bucureşti a PSD şi-a propus să aibă, în noua legislatură, 4-5 senatori şi 10-11 deputaţi.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru funcția de senator de București. Fostul primar al Capitalei a transmis un mesaj prin care dă de înțeles că pierderea alegerilor locale nu a determinat-o să renunțe la implicarea politică.

„Biruinta nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta”. – N.Steinhardt. Azi îmi depun candidatura pentru a deveni senator de Bucuresti, în Parlamentul României. Voi continua, astfel, munca depusā 4 ani la Primāria Capitalei, în sprijinul oamenilor de care am fost si voi fi profund atasatā. Nu mā opresc aici. Voi lupta neobosit pentru orasul nostru, pentru tara noastra. Cred ca nu conteazā unde te afli si ce loc ocupi, ci doar ceea ce faci concret pentru semenii tāi”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Related posts

Gabriela Firea blocată în Primăria Capitalei. Companiile municipale au fost suspendate

Constantinescu Gabriel

Adrian Streinu Cercel se alătură lui Rafila. Medicul candidează la Senat pe listele PSD

Andrada Ionescu

Primăria Gabrielei Firea are conturile blocate după ce Costică Constanda a demarat executarea silită. Suma fabuloasă pe care trebuie să i-o plătească instituția

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea își depune candidatura pentru Senat: „Nu mă opresc aici. Voi lupta neobosit pentru orașul nostru”

Andrada Ionescu

Gabriela Firea acuză Ministerul Mediului

Alina Angelescu

Nicușor Dan și panarama. Ce a vrut să spună candidatul liberalilor și ce a înțeles Gabriela Firea

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment