Nicușor Dan e un primar slab, crede liderul PNL Rareș Bogdan, dar crede că dacă ar fi „stimulat” de bucureșteni își va „reveni” și va avea o „iluminare” și va deveni „un excepțional manager”. Săgețile din PNL împotriva partenerului de partid Nicușor Dan vin după doi ani de mandat și arată că independentul și-ar putea pierde în curând susținerea politică.

E slabă prestația. A fost un excelent activist civic, e un primar slab. A fost o decizie din partea PNL de a scăpa de Gabriela Firea și PNL a decis să nu prezinte un candidat.

Cred că a fost o decizie corectă, dar din păcate candidatul care a câștigat nu se dovedește a fi un excepțional manager. O fi un om de bună credință dar uneori buna credință nu merge mână în mână cu profesionalismul și cu priceperea”, a declarat Rareș Bogdan, citat de Digi24.

Dacă totuși bucureștenii nu mai au răbdare, demiterea lui Nicușor Dan poate fi o soluție. Nu însă cea mai buna, sugerează Rareș Bogdan.

Nu îndemn (n.r. – la un referendum pentru demiterea primarului general), asta mai lipsește. Îndemn să îi scrie lui Nicușor să îl roage să fie la fel de bun primar cum a fost ONG-ist. Dacă ar fi fost măcar jumătate ca pricepere, era grozav.

Îi invit pe bucureșteni să îi scrie ce și-ar dori și cu ce sunt nefericiți. Poate va deveni un Superman și va face lucruri fantastice, altfel va ajunge la modelul Lis, sau Halaicu, depinde de el”, a mai transmis liderul PNL, pentru sursa citată.

În ciuda prestației dezamăgitoare a lui Nicușor Dan, oficialul PNL încă mai speră la o „minune”.

Îi înțeleg pe oameni că nu mai au răbdare. Poate își revine. E devereme să spunem dacă îl susținem și în 2024. Poate va avea o iluminare și în următorii doi ani va deveni un excepțional manager și va rezolva problemele Capitalei.

Deocamndată, după primii doi ani, nu mi se pare că a confirmat așteptările uriașe ale bucureștenilor. Asta nu înseamnă că nu avem răbdare cu domnia sa”, a precizat Bogdan.

Nicușor Dan e un primar slab, spune Rareș Bogdan, și nu este singurul care crede asta. La finalul anului trecut, Nicușor Dan, din ce în ce mai absent din viața publică, a fost tras la răspundere de către George Simion, liderul AUR, pentru problemele de la Primărie. În 2022, Gabriela Firea a ieșit cu noi atacuri la adresa edilului, care s-a apărat la rândul său, dând vina pe fostul primar, care ar fi aruncat banii pe achiziții care nu au fost necesare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *