Un turist american a postat pe TikTok câteva dintre locurile în care se plimbă acesta prin Capitala României. Bărbatul a fost uimit de prețurile mici ale unei terase din Cotroceni.

Turistul american a realizat un videoclip pe care l-a postat pe internet, ca oamenii să vadă ce ieftine sunt prețurile unor restaurante din București, citat de Gândul.

În descriere acesta spune „Ce spui dacă iei tu Miami și Paris, și rămân eu cu orașul acesta din România?”, fascinat de frumusețea și de prețurile accesibile din baruri sau terase.

Turistul american a luat micul dejun într-un loc liniștit, unde a plătit 3 dolari, adică 14 lei. Cu suma aceasta, bărbatul s-a bucurat de un ceai, o brioșă și biscuiți.

În schimb, un turist din Cluj a avut parte de o surpriză de proporții în Vama Veche, cândva o stațiune fără prețurile mari din Mamaia.

Pentru cele 350 de grame de mâncare: spaghetti, ouă, brânză pecorino, pancetă, usturoi, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel, condimente – clienții trebuie să scoată din buzunar 77 de lei, echivalentul a circa 12 lire sterline sau 15 euro. „Probabil cel mai scump restaurant dintr-un camping din lume… Toata restaurantele din Vamă s-au scumpit, dar unele au ajuns chiar la prețuri astronomice”, a scris autorul postării.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.