O cîntăreață fotomodel a fost angajată fără concurs în Ministerul Sănătății
O cîntăreață fotomodel a fost angajată fără concurs în Ministerul Sănătății

O cântăreață fotomodel a fost angajată fără concurs în Ministerul Sănătății iar după ce informația devenit publică, ministrul sănătății Nelu Tătaru a dispus efectuarea unei anchete interne.

Fata a fost angajată fără concurs pe un post de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister.

Tânăra în cauză este Codruța Elena Filip, cântăreață și fotomodel în vârstă de 24 de ani, așa cum a dezvăluit Newsweek Romania.

Primele informații din anchetă nu au indetificat-o însă pe tânără în structurile ministerului, precizează instituția, potrivit publicației Știri pe Surse.

„Urmare a informațiilor apărute in spatiul public, Ministerul Sănătății precizează că nu există niciun angajat in cadrul instituției cu numele precizat in articol”, dar ancheta este în desfășurare, relatează publicația Știri pe Surse.

La o zi distanță și după ce ministerul a anunțat o anchetă internă, Codruța Elena Filip și-a șters de pe contul de Facebook locurile de muncă de la Ministerul Sănătății și de la ANAF.

Codruța Elena Filip ar fi fost angajată în Ministerul Sănătății în urma unui interviu la care a obținut un punctaj de 89,33.

Ocuparea funcției de consilier debutant fără concurs a avut la bază Ordinul de Ministru nr.905/26.05.2020, semnat de ministrul Nelu Tătaru, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”.

Cântăreață fotomodel, Codruța, o persoană mondenă

Codruța Elena Filip a devenit cunoscută publicului larg în urma afișării relației pe care o are cu Valentin Sanfira, cântărețul de muzică populară și prezentatorul unei emisiuni TV. Presa mondenă a relatat în primăvara acestui an că tânăra Codruța Filip s-a născut în localitatea Tătăruși, dar locuiește în Iași.

Ministrul Nelu Tătaru a fost ironizat pe Facebook de medici, după angajarea tinerei la Ministerul Sănătății.

„Văd lumea scandalizată că Nelu a pus fără concurs (nu cum făcea ciuma roşie, prin angajare directă şi fără testarea cunoştinţelor) o fătucă de 24 de ani, cântăreaţă şi modelă, să se ocupe de spitalele regionale! Lume, ce-ai?! Păi, fii antenă: 1. Spitalele alea nu se fac, deci fata asta nu e nici un pericol pentru sănătatea naţiunii. Stai tranchila. 2. Ce era Napoleon Bonaparte la 24 de ani, aaa?! Exact: general! Inculţilor. Deeeci, ce tot măcăniţi ca are 24 de ani?! Nu ştiţi voi ce ştie Nelu. El o are sub….ochi. 3. Cum il cheama pe Nelu? Aaa?! Exact: TĂTARU! Unde e născută fata asta? În TĂTĂRUŞI! Vedeţi, măi, că sângele apă nu se face?! 4. Unde ziceaţi că s-a născut Ştefan cel Mare? Şi ce a făcut el, mai exact, la Lipnic?! Hai să vă vad….”, a scris doctorul Marian Stamate, medic la Spitalul Clinic Colţea, pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *