Reîntoarcerea la starea de urgență și carantina nu sunt luate în calcul
Actualitate

Nu intrăm din nou în carantină și starea de urgență, spune Ludovic Orban

Reîntoarcerea la starea de urgență și carantina nu sunt luate în calcul la acest moment de Guvern, a spus premierul Ludovic Orban.

Situația epidemiologică este sub control la acest moment, astfel că nu este necesară reîntoarcerea la starea de urgență a spus premierul Orban.

„Nu există un astfel de scenariu, după cum vedeţi, de cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar am avut două săptămâni o uşoară tendinţă de descreştere a numărului de cazuri. Sigur, descreşterea nu e aşa cum ne-am dori-o, dar situaţia este sub control, am limitat răspândirea virusului, capacitatea de tratare nu este depăşită, toate structurile sistemului de sănătate au posibilitatea şi fac faţă la situaţia în care ne găsim. Nu există aceste ipoteze”, a declarat Ludovic Orban la Orșova, potrivit publicației Știri pe Surse.

Orban a invocat greaua moștenire

Premierul a participat în judeţul Mehedinţi, la prezentarea proiectului „Conducta de transport gaze naturale pe direcţia Prunişor-Orşova-Băile Herculane-Jupa”.

Proiectele energetice au fost ignorate cu bună știință de guvernările anterioare, a spus prim-ministrul.

„Eu nu pot să înțeleg cum de guvernările anteriorare au fost atât de lipsite de bun simț, adică pur și simplu nu au vrut să vadă adevărul. Noi suntem țara aflată pe locul 3 în Europa la zăcămintele de gaze și totuși românii se încălzesc cu lemne (…) Din păcat nu s-a făcut nimic, a fost nevoie să fie cheltuiți banii pentru pomeni și alte chestii care nu ajută oamenii”, a spus Ludovic Orban.

Related posts

Aeroportul Internațional Brașov va fi legătura Europei cu Moldova. Explicațiile premierului Orban

Câte măști schimbă într-o zi Ludovic Orban și de unde face rost de ele

Constantinescu Gabriel

Românii vor fi testați anti-coronavirus cu termometre și termoscanere, la școală și la serviciu, a spus premierul Orban

Constantinescu Gabriel

Ludovic Orban şi Violeta Alexandru deschid lista de candidaţi a PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor

Andrada Ionescu

Noi discuții despre constituționalitatea stării de alertă

Alina Angelescu

Ludovic Orban tur de forță la Bruxelles

George Dumitrescu

1 comment

Premierul Ludovic Orban le cere românilor să nu mai participe la nunți 12 octombrie 2020 at 11:46

[…] Ludovic Orban nunți. „Le recomand oamenilor să nu se mai ducă la nunți. Am văzut evenimente, nunți de 300 sau 350 de oameni, unde nu se respecta nicio regulă. Este esențial să respectăm regulile, masca, distanțarea. Din păcate, încă mai sunt oameni care nu respectă regulile”, a adăugat Ludovic Orban. […]

Reply

Leave a Comment