Dan Neculai a decis să își facă debutul în lumea politică la alegerile locale care au avut loc în anul 2016. El a candidat pentru un post de consilier local la Primăria sectorului 2, pe listele Partidul Ecologist Român (PER).

Deși a reușit din prima să ocupe funcția pe care și-a dorit-o, proaspătul politician a fost consilier local doar până în aprilie 2018. Atunci, mandatul său a încetat, pentru a fi numit într-o funcție de conducere a unei companii de stat. Astfel, Neculai Dan a renunțat la postul de consilier local pentru cel de director general al Companiei Municipale Tehnologia Informației București (CMTIB). Locul său a fost luat de Angela Constantin, și ea membru al Patidului Ecologist Român.

Situația financiară a lui Neculai Dan

La capitolul „avere”, fostul consilier local nu iese în evidență. El deține o casă, un teren și o mașină. Astfel, în anul 2007, Neculai Dan a moștenit un teren intravilan cu suprafața de 500 mp situat în comuna Voluntari. Tot atunci el a moștenit și o casă de 220 de mp, aflată în aceeași comună din județul Ilfov. Dan Neculai are și un autoturism Toyota fabricat în anul 2008.

Totodată, politicianul are datorii de circa 63.000 de euro –  un credit de aproape 30.000 de euro și două împrumuturi. Consilierul local a luat bani de la Neculai Mirela (90.000 de lei) și de la Ghiță Mihalache  (15.000 de euro).

În anul 2017, bărbatul a câștigat doar puțin peste 9.000 de lei din indemnizația de consilier local.

Înainte de a-și face debutul în politică, Dan Neculai ocupa funcția de director al SC Trust 2D Soluții integrate de securitate SRL. La vremea aceea, el câștiga aproape 60.000 de lei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *